onsdag 16 maj 2007

rapport

Inte många knop i dag heller. Spenderade några timmar på specMVC (de börjar känna igen mig där). Började med flödesmätning i bebbarnas navelsträngar och där såg allt finfint ut, så de verkar ha det bra. Tvilling 2 har lyckats vända sig med huvudet uppåt. Typiskt när de legat så fint med huvudena nedåt båda två så länge. Oh well, det visar sig väl hur det går med det.

Eftersom jag haft ont i huvudet och mått illa de senaste dagarna så bad jag dem kolla mitt blodtryck också. Och såklart, lite väl högt nu. Så de tog lite blodprover (som jag väntar svar på) och skickade hem mig med en blodtrycksmätare så att jag ska kunna mäta varje dag. Verkar inte vara nån havandeskapsförgiftning än, men det kan tydligen komma plötsligt, så jag måste hålla koll på mig. Suck. Det vore ju najs med en lite mindre jobbig graviditet. Men så länge twinsen mår bra och växer så känner jag mig nöjd. Och skulle de vara tvugna att komma ut nu så har de goda förutsättningar.

Hann iaf med en runda på apotektet, så nu har jag bunkrat upp med nässpray, alvedon och halsbrännetabletter. Tur att det är en bra tv-kväll.

2 kommentarer:

  1. Typiskt när de låg så fint nedåt bägge två! Well well, de kanske hinner vända sig både en och två gånger till...

    SvaraRadera
  2. camilla: ja, jag hoppas på det!

    SvaraRadera