måndag 9 juli 2007

off we go


Nu drar vi till Gotland i några veckor. Ska bara försöka packa ihop allt en fyrapersonersfamilj behöver... Inte lätt när vagnen tar upp typ all plats i bilen. Oh well. Ses åter i augusti. Ha en underbart skön sommar!

7 kommentarer:

 1. Åh vad mysigt -ja inte att packa in allt i bilen kanske - men att åka till Gotland. Enjoy semestern så ses vi i slutet av augusti, då är jag tillbaka igen.

  SvaraRadera
 2. Ha en trevlig resa och en skön sommar.

  Vill bara tipsa dig om en grymt bra sajt/forum för oss tvillingföräldar/mammor, inte bara tvillingar utan även andra föräldrar håller till där, även om det är mest tvillingmammor. Har hållt till där nu i 2½ år och har trivts jättebra hela tiden. Har till och med fått en hel del nya vänner från andra delar av landet som vi träffar någon gång ibland. Förra helgen hade vi en tvillingträff i Eskilstuna just från detta forumet, 3:e året i rad faktiskt. Pi som var inne och skrev i din blogg häromdagen kommer också från det forumet. Det finns även en hel del Stockholmsmammor med tvillingar på det forumet.
  Adressen är www.barn-och-sant.se .
  Där kan man prata och fråga om allt, inget är för dumt och man får ofta bra svar eller pepptalk om det är det som behövs.

  SvaraRadera
 3. Å, ha det grymt härligt i annan miljö med familjen nu! Själv kommer jag till ön den 25/7 :-) Blogga mig ifall du vill ta en glass på hamnen! Och se till att få en shoppingtimme också...

  SvaraRadera
 4. Ha en helt underbar tid på Gotland!

  SvaraRadera
 5. Vi kanske kan ta en fika på ön lör den 28/7 el sön den 29/7? Kl 13.30 kanske? Välkomna hem till mig i mina föräldrars trädgård (ligger utanför Skansport vid Ringmuren), eller så ses vi ute nånstans :-)

  SvaraRadera
 6. alla: tack för semesterhälsningar, vi har haft hur härligt som hellst!

  jonna:kul! Jag ska kolla in!

  camilla: det körde ihop sig på slutet, så jag missade dig på ön. synd!

  SvaraRadera