onsdag 4 juli 2007

rutiner?

Kapybaran, som har tvillingar i samma ålder som våra, undrade över deras rutiner. Hmm, jag måste nog erkänna att de inte direkt har några. Det går sällan mer än tre timmar mellan matningarna, ibland bara 30 minuter. Detta gäller dag som natt. Generellt vill de ha mycket närhet och uppmärksamhet, är de vakna måste man bära dem eller åtminstonde prata med dem. Ibland funkar sjalen, ibland inte. Många blöjbyten blir det oxå. De sover hos oss på nätterna, vi gav upp spjälsängskampen efter några jobbiga nätter. Det får bli när de blir äldre. Ofta sover de bra i vagnen eller bilen, men inte alltid. Sammanfattningsvis så kan man aldrig riktigt veta hur de ska bete sig. Inga rutiner alltså. Vi hoppas att de kommer. De är ju trots allt bara någar dagar gamla "korrigerad ålder".

3 kommentarer:

  1. Jag tycker att det är så att just när något funkar och man tror att man har fått in en rutin så ändras det igen... Så era är bara några dagar ... stackars Melvin är -1 dag fortfarande, han skulle eg. ha kommit imorgon *S*

    SvaraRadera
  2. Vi har efter nästan ett halvår fortfarande inga rutiner känns det som. Men när jag tänker efter så har nog lite rutiner smugit sig på helt omärkligt så jag tror det löser sig med tiden :)

    SvaraRadera
  3. man får väl helt enkelt se när rutinerna kommer alltså...

    SvaraRadera