lördag 4 augusti 2007

all clear

Återbesök på specialistmödravården i går. Allt läker fint efter snittet, och livmodern är nere i normal storlek. Fick beröm för att jag varit så vältränad, och fick OK för att börja träna igen. Har faktiskt tjuvstartat lite med några joggingrundor på Gotland, men nu ska jag börja med lite styrketräning också. Magen dallrar lite FÖR mycket, och det finns en del kilon att jobba bort. Det var ju inte direkt hälsokost på Gotland, kakor och godis varje dag. Men nu är det slut med det! Maken har gjort veckomatsedel med nyttigt veggokost (för det är ju egentligen inte försvarbart att äta kött tycker vi) och inga mer sötsaker! Så ska det nog ordna till sig!

5 kommentarer:

 1. välkommen tillbaka!
  glömde fråga om träning på min efterkontroll, men iom att allt är grönt borde det väl vara ok att börja komma i form...

  SvaraRadera
 2. Mig har de inte gjort efterkoll på, eller jag låg iofs kvar 2v på sjukhuset men då kollade de bara snittet, nåt annat har de inte kikat på. Märkligt.

  SvaraRadera
 3. kapybaran: bara man hittar tiden så...

  en södertäljebo: konstigt! Hör av dig till sjukhuset och kolla. Normalt gör MVC efterkontrollen, men mig ville specMVC kolla eftersom jag låg inne där och det var de som förlöste mig.

  SvaraRadera
 4. Får kanske göra det, iofs så känns allt helt okej...

  SvaraRadera
 5. Great article! This is the kind of info that
  are supposed to be shared across the internet. Disgrace on the search engines for no longer positioning this post upper!

  Come on over and visit my web site . Thank
  you =)

  My site - creative group

  SvaraRadera