söndag 5 augusti 2007

tidningen som försvann

När man flyttar är det en del grejer som ska flyttas med, förutom ens fysiska ägodelar. Jag pratar om sånt som el, bredband och morgontidning. Av dessa ting tror man av nån anledning att det är bredbandet som ska strula. Ack så fel man kan ha, bredbandet funkade exemplariskt från dag ett. Tidningen däremot! Tog en vecka av tjat innan den kom till rätt adress. Vis av detta borde jag väl inte ha begärt uppehåll i prenumerationen under vår Gotlandsvistelse. Men det gjorde jag. Och nu har vi ännu inte fått tillbaka den. Jag gillar att äta frukost och läsa tidningen. Jag betalar för att kunna göra det. Jag vill ha min tidning!

UPDATE: jag menade självklart inte att såra alla hårt arbetande tidningsbud! Har tagit bort ev. sårande delar i inlägget och inser att detta inte behöver vara tidningsbudets fel.

2 kommentarer:

  1. Innan du drar den förhastade slutsatsen att det är tidningsbudet som är efterblivet så borde du tänka lite logiskt istället. Vi tidningsbud har inget med adressändringar att göra, vi delar ut tidningen på den adress som vi får oss tilldelat från kontoret. Ge dig på dem istället för att klanka ner på budet som bara gör sitt jobb och med all säkerhet inte är det minsta efterblivet.

    SvaraRadera
  2. agni: jag menade inte att såra dig eller nån annan. eftersom vi aldrig haft liknande problem på vår gamla adress drog jag den kanske något förhastade slutsatsen att det var budet som var den felande länken.sorry!

    SvaraRadera