fredag 24 augusti 2007

nybörjare

I går käkade jag lunch med ett gäng andra mammor. Deras bebisar var lite äldre än mina, och de hade dessutom äldre barn också. Så jag kände mig som värsta mammanybörjaren. Men jag passade på att suga i mig lite mamma-kunskap. Ska träffa dem nästa vecka också. Najs med lite mammapolare!

6 kommentarer:

 1. &så hade de bergis bara EN bebis var? Vilka glidare.... ;-)
  Hänger lite med två andra tvillingmammor, superskönt med folk som fattar!

  SvaraRadera
 2. kapybaran: jag känner tyvärr inga tvillingmammor här i stan. men om några veckor börjar en tvillinggrupp på öppna förskolan, så jag hoppas träffa några där

  SvaraRadera
 3. Skönt att höra att allt går bra för er och att ni trivs!
  Hoppas ni får en riktigt härlig helg. Kramis!

  SvaraRadera
 4. Det är verkligen guld med mammakompisar! Jag var själv i desperat behov av det eftersom jag inte kände några i Stockholm (flyttade i 5:e månaden) och var tokdepp i början efter Peo föddes.

  Kul med tvillinggruppen på öppna förskolan! Hoppas det finns några sköna föräldrar där :-)

  SvaraRadera
 5. Man känner sig väl aldrig mer än en nybörjare på ALLT med det/de första barnet/barnen.. Det är omöjligt väääärt att ha mammor att prata med ja, jag hänger dagligen på öppna förskolan. Man måste lufta sig o inte bara prata med hunden o bebin.

  SvaraRadera
 6. Vad härligt att träffa andra mammor, här i Södertälje ska vi ha vår första träff 4/9 men sen flyttar ju vi innan träff nr 2, dit vi ska flytta så har de inte mammagrupper men tydligen brukar mammorna träffas i kyrkans lokal så jag hoppas att jag kan lära känna några där. Jag vet dock att det finns 2 mammalediga på området dit vi ska flytta.

  Men just nu saknar jag det jättemycket, ska bli kul att träffa lite mammor på fikat jag ordnar.

  SvaraRadera