måndag 6 augusti 2007

revolution

Härom dagen åkte vi till en s.k "babyaffär" och inhandlade "babygym" och "babysitter". Och döm om vår förvåning när båda faktiskt uppskattas av prinsessorna. Suveränt att kunna ha dem både vakna och nöjda samtidigt! Hela familjen diggar!

5 kommentarer:

 1. Tack gulliga du för din kommentar hos mig angående Dokusåpan! Synd att vi inte hann ses innan ni åkte hem, men så är det ibland. Vi kanske tar dig på orden och kommer till ön hela familjen nästa sommar då :-)

  SvaraRadera
 2. Visst är det underbara uppfinningar. Melvin gillar skarpt sitt babygym, inte för att han når upp än eller kanske ser allt (om man ska tro BVC) men han kan ligga där jättelänge och bara kika.

  SvaraRadera
 3. camilla: det låter trevligt!

  en södertäljebo: helt underbart!

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att tjejerna tyckte om dem. Våra bästa vänner var just:

  Babysittern - bra att ha bl a när man gav den ena tillägg och ammade den andra för att sen skifta efter en liten stund. Och naturligt många andra tillfällen. Har foten börjat gunga automatiskt ännu?? :)

  Bärselen - vår räddare i nöden. 2 st hade vi, en var. Det var en period då vi använde dem flera timmar per kväll och vid många promander. Runt 3-5 månader så slutade våra promenader ofta med en tom dubbelvagn och tjejerna på magen i selen.

  Lära-gå-stol, du vet en sådan där med hjul som man sätter ner barnet i så får de sparka sig fram själva. Nu är det ju inte aktuellt för er ännu men ett litet tips för framtiden. Vi började med dem när tjejerna var 6 mån.

  SvaraRadera
 5. jonna: vi har bärsjalar som verkligen är guld! tack för tipset om lära-gå-stol!

  SvaraRadera