onsdag 12 september 2007

gardiner


Vårt hem har hittills varit helt utan gardiner. Några rum behövde även rullgardiner. Detta problem löste vi genom att köpa fina rullgardiner från Rollodin, som även fungerar som dekoration. De kom i dag och resultatet ser ni ovan. Den svarta sitter i vårt sovrum, och den randiga i barnrummet.

5 kommentarer:

 1. Snygga gardiner! Måste bara fråga dig om det här med järndroppar. Vet du vad era flickor har för blodvärde? Läkaren ringde upp och talade in meddelande till mig och jag tyckte han sa att Melvin hade blodvärde 104 men så sa de på MVC (vet ej hur mycket de kan) att 104 hade varit uruselt, barn ska ha över 145 och de trodde han kanske sagt 204 men när jag lyssnade igen så säger han 104. Blir lite orolig, fast han är ju barnläkare, han kanske sa fel eller så har MvC fel. Svara gärna på min blogg om du har någon aning.

  SvaraRadera
 2. men allvarligt - vilket fantastiskt bra tips. Jag är ju på jakt efter lite annorlunda rullgardiner, särskilt till ett av våra köksfönster. TACK för tips! Och vad fint det blev hos er!

  SvaraRadera
 3. en södertälje bo: svar finns nu i din blogg!

  act as if: ja, de har massa fina! inte speciellt dyrt heller! vi betalade 1500 kr för tre rullgardiner, och det var inklusive frakten hem till dörren!

  SvaraRadera
 4. Tack snälla! Nu blev jag lugnad :-)

  SvaraRadera
 5. en södertäljebos liv: glad att jag kunde hjälpa!

  SvaraRadera