lördag 22 september 2007

tack!

Tack för alla underbara peppande tipsiga svar till mitt förra, gnälliga inlägg! Vi har nu bestämt att vi ska testa med lite tillägg på kvällen. Jag har ju ändå helammat dem i fyra månader nu och det får man väl vara nöjd över? Så fort vi hunnit köpa flaska och ersättning så provar vi. Och hoppas att vi får två nöjda prinsessor!

Nu ska jag dra iväg på ett träningspass!!

6 kommentarer:

 1. Kände knappt att jag var värdig att kommentera i ditt förra inlägg, jag har inga gråtandes barn och jag gnäller ändå. Och så har jag då dessvärre inga tips heller. För övrigt så gillar jag starkt att läsa din blogg; både det med och utan gnäll så skriv på. Ha en underbar helg. Kram!

  SvaraRadera
 2. cecilia: alla måste väl få gnälla då och då. Kul att du gillar min blogg! Jag gillar din också!

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Nu har jag läst A L L A dina senaste inlägg på raken. Ni verkar ha det skitbra med småtjejerna trots maratonamning och gap på nätterna. Det är ingen idé att ni vänjer er vid att sova, för snart kommer de in i existens-kris-fasen dvs de inser att de är dödliga och kinkar så fort man går ifrån dem. Mandy är där och det är inte så kul att sitta o kissa med en bebis i knät :D Sover gör dock M hela nätterna, förutom ett par avbrott för korta amningar, om ens det. Det var väldigt skönt att börja med välling vid 6 månader, det mättar mer.. Jag tycker absolut att ni ska ge tillägg, jag behövde inte det men jag hade bara en bebis :D

  Åhh, ni verkar ha det så bra, det är häftigt att vara de två viktigaste personerna för en liten själ.. :D

  SvaraRadera
 4. jenny: kul att höra från en sån erfaren mamma! ska vi inte försöka ses allihopa framöver?

  SvaraRadera
 5. Klokt att testa med ersättning och hoppas det fungerar. De tvillingföräldrar jag känner har inte helammat så länge som du har gjort utan börjat med tillägg tidigare. Du ska ge dig själv en liten guldstjärna tycker jag :)

  SvaraRadera
 6. e: jag ska försöka tänka på den där guldstjärnan när allt känns jobbigt!

  SvaraRadera