onsdag 28 november 2007

6 mån cntr

I dag har vi gjort en tur till Lärdomsstaden för Sessornas 6 månaders-kontroll. De fick godkänt av såväl BVC-sköterskan som tant Doktorn. Dessutom fick de sin andra vaccin-shot. Måtten var som följer:

Stella: 6850 g, 64 cm
Signe: 7370 g, 65,5 cm

Stora tjejer! Blev knappt ledsna över sprutan. Däremot trötta efter dagens eskapader och vi fick börja nattningen redan klockan 19. Gör ingenting för trötta mamman som undrar om även en vuxen får gå och lägga sig innan klockan 21?

4 kommentarer:

 1. Vilka stora Sessor! Härligt. Måste bara säga att ni är otroligt tappra som orkar med en evakuering. Fy 17 vad jobbigt. Hoppas ni blir ordentligt ompysslade!

  SvaraRadera
 2. Oj, sikka bastanta damer :D Mandy vägde 7490 knappt 6 månader gammal så Signe är ju snart ifatt :D

  Vi tänkte fråga dig om bebisträff i morgon men vår Milla har blivit akut sjuk och ligger på Strömsholm med dropp och nyopererad så jag vågar inte lova något eller bestämma några tider :(

  Det kommer nog andra tillfällen..

  SvaraRadera
 3. e: vi blir ompysslade och Sessorna bortskämda av mormor och morfar, så det funkar rätt bra!

  kapybaran: eller hur!

  jenny: oh no, skackars Milla! Hoppas allt går bra, så får vi ses framöver. Jag blir nog här ända till jul, och kanske längre därtill. Vi planerar föresten glögg-mys med alla generationer Henningson/Rudgård här, typ lördagen innan jul, så boka in det!

  SvaraRadera