torsdag 20 december 2007

det gick väl sådär...

...med min sömnstrategi. De somnade i egen säng. Buffades lite i rumpan vid tidigt gnäll. Jag gick i säng kl 22. Kl 23 vaknade båda tjejerna. Fram med amningskudden och tuttarna. Sen var det väldigt svårt att lägga dem igen. Var väl uppe en timme eller så, med lite gråt och gnöl. Tillslut sov vi alla. När det var dags igen vid ett-snåret var jag så trött att jag inte orkade mickla utan föll tillbaka i gamla mönster där de fick somna bredvid mig. Fast de har inte vaknat så ofta efter det, så jag känner mig rätt OK ändå i dag. Nu ska vi snart ut i vagnen för att få förmiddagsvilan. Wish me luck!

4 kommentarer:

 1. hoppas det gick bra!
  sömn är ju tämligen välkommet.

  fö tycker jag lite mindre om dig nu se'n du blev klar med klapparna. fast det går nog över imorgon, när jag blir klar med mina. :-)

  SvaraRadera
 2. kapybaran: jo, de sov en dryg timme i vagnen och jag fick en skön vinterpromenad. sen har vi sovit på sängen hela familjen nu på eftermiddagen. skönt!

  lycka till med klapparna!

  SvaraRadera
 3. Du kan inte pröva att ge dem ersättning/välling på kvällen istället för bröstet? Fast det kanske inte funkar för dem, du kanske har tillräckligt med mjölk. Det var ju det som gjorde skillnad för oss (fast jag sinade ju nästan iofs)

  SvaraRadera
 4. en mölnbobo: vi försöker ge dem stora lass med gröt, men har tyvärr inte märkt någon skillnad. Förhoppningsvis blir det bättre när förkylningen ger med sig!

  SvaraRadera