måndag 17 december 2007

tebax från Götet

Helgen har spenderats i Götlaborrg. Både min och makens syster bor där så vi tyckte det var på tiden att åka ner och hälsa på dem. Packade in oss i bilen och körde ner. En del Prinsess-skrik, men ändå överkomligt. Eftersom våra systrar bor så litet så bodde vi på hotel. Mitt på Götaplatsen, i en "junior suite". Man är ju så rik som föräldraledig ;) Det var i alla fall perfa med en svit, för vi hade en liten del med soffgrupp och bord, där vi hängde en del.

Lördagen strosade vi runt i stan och kollade in alla mysiga affärer och lite julmarknad. Efter lite häng på hotellet gick vi till Lisebergs julmarknad. Massor med folk men mysigt som attan. Intog kina-mat på hotellrummet (svårt med resturanger och Sessor...). I går var vi med min syrra på hennes Capoeira-träning. Superkul och supertufft. Jag har träningsvärk idag... Lite mat hemma hos syrran och sen softade vi på hotellet i går kväll. Klämde ner oss alla fyra (jag, maken och Sessorna) i badkaret.

Körde hem i dag och är nu åter i Gurkstaden. Lägenheten i Lärdomsstaden blir inte klar förrens efter jul...

Äntligen är min älskade Mac här hos mig, så om jag har ork så kan det komma lite bilder från helgen på en blogg nära dig!

2 kommentarer:

  1. Låter som en jättemysig minisemester. Men berätta för en okunnig vad capoeira är?!

    SvaraRadera
  2. e: capoeira är en brasiliansk kampsport med mycket inslag av dans och musik. Supercoolt om man kan det. Jag var mest ovig och otränad, men kul var det!

    SvaraRadera