söndag 6 januari 2008

premiär


I dag begicks premiär för sittvagn. Vi har stött och blött i över en månad nu huruvida Sessorna är redo för detta stora steg. Är de tillräckligt stora? Hur bäddar man tillräckligt varmt? Kommer de falla ur? Nu är det ju inte så drastiskt, för allt man gör är att med några enkla handgrepp göra om mjukliftarna till åkpåsar, och vips kan man fälla upp ryggstödet om man vill. Fullt liggläge finnes fortfarande. Som sagt var testades detta nya i dag. Fast de sov mest hela tiden. Men när Signe vaknade kunde vi fälla upp henne och på så sätt undvika ledsamheter. Återstår att se hur länge de kan vara nöjda i sittandes position. Vi hoppas på längre än i liggandes i alla fall. Vore ju najs att kunna gå ut med vagnen på andra tidpunkter än Sessornas sovstunder.

6 kommentarer:

 1. men åh, jag minns det där, när Signe började halvsitta i vagnen, det är STORT!

  SvaraRadera
 2. åh vilka sötnosar! trevligt med en uppsalablogg, jag återkommer!

  SvaraRadera
 3. Här sk abytas också med schyssta åkpåsen. :) Vilka söta mössor!

  SvaraRadera
 4. yogamamma: eller hur!?

  fru a: tack! och välkommen hit, på återseende!

  lena: ni kommer bli snyggast i stan! Jag funderade på att köpa sånna, men insåg att det var onödigt då våra mjukliftar görs om till åkpåsar. Mössorna har vi fått i present, superbra! Fast alla tror att Stella är en kille bara för att hon har brun mössa :(

  SvaraRadera
 5. Vad kul med sittvagn, om jag inte är ute och cyklar så har bugaboo så dumt att man inte kan välja mellan sitt och ligg utan att ramen man har till liggdelen är samma som till sittdelen (har inte orkat kolla upp). Vi tänkte dock behålla liggdelen ett tag till... jag brukar lägga en kudde i vagnen och på så sätt sitter Melvin upp ändå... men skall bli kul att inviga sittdelen sen.

  SvaraRadera
 6. en mölnbobo: det känns himla kul faktiskt, även om de oftast ligger ner ändå... körde ett tag med kuddtricket, men det funkade aldrig så bra för oss.

  SvaraRadera