torsdag 6 mars 2008

att bota leda

Ta på fin-kappan
Träffa härliga vänner
Strosa i solen
Shoppa lite

så känns livet genast något bättre

6 kommentarer:

 1. Perfekt. Det har du gjort dig förtjänt av!

  SvaraRadera
 2. Vad skönt! För ärligt talat ibland kan det vara riktigt sunkigt och trist att vara föräldraledig. Och ibland är det förstås alldeles underbart.

  SvaraRadera
 3. Ja, den här vintern har verkligen varit lång men det gäller att hitta på roliga saker. Syrran och jag har upptäckt busborgen och får man inte fart på sina endorfiner där så är det nog kört. Hedda och Mandy tok-lekte i tre timmar och mammorna med. Malte tittade på alla barnen. Det blir ju lite bättre så snart man kan leka med barnen. Med Hedda har man faktiskt riktigt roligt.

  När ska Ulf vara pappaledig? Själv har jag nedräkning till den 15 maj då Ville tar över för att vara hemma med barnen i ett år och en sommar (dagisstart aug -09). Det ska bli skönt att få börja jobba på allvar igen.

  SvaraRadera
 4. anna: ja, så kände jag också!

  e: precis så är det!

  emma: busborgen låter som en hit! vi får ta en dejt där nån gång framöver! Uffe ska vara pappaledig i 6 mån from 1 juli. Vi ska vara lediga tillsammans i sommar och sen börjar jag jobba 18 augusti. Jag är ju inte lika karriäristisk som du ;) Ser dock fram emot att bli bjuden på disputationsfest snart ;)

  SvaraRadera
 5. Även idag har solen lyst, åtminstone i här i gurksta´n. Hoppas det blivit en skön promenad idag också.
  Kram

  SvaraRadera
 6. anonym: solen har lyst även i Uppsala i dag. Det är ju underbart!

  SvaraRadera