onsdag 2 april 2008

jag veeeet...

...det enda jag gör är gnäller om tidiga morgnar, men i dag är det inte kul. Gick och la mig vid 21 i går för att orka tidig morgon. 23 - 00.30 håller Stella låda. Somnar tillslut efter en flaska välling. 05.15 vill inte Signe sova längre.

Jag är trött.

8 kommentarer:

  1. Oooh det var tidigt. Hjälper det om jag säger att igår var även Maja vaken kl 0530. Och jag var som en slagen sill igårkväll. Hm, var det ett nytt uttryck eller säger man så? Nu ska vi äte frulle sen är det dags för lite babysång. kram

    SvaraRadera
  2. bollnäsbruttan: ja, när det känns som sovmorgon när man får sova till 06, då är det lite galet ;)

    Hoppas ni får trevligt på babysång!

    SvaraRadera
  3. Stackare dig, jag kommer ihåg den där bultande tröttheten i huvudet. Puss till toppenmamman!

    SvaraRadera
  4. Jag vet att du har det jobbigt, men du kanske måste sätta det i perspektiv, för din egen skull. Tror att du har glömt hur det är att jobba. Jag somnar oftast inte innan elva på kvällarna och går upp runt sex. Sen ska jag orka tänka 8-10 timmar och helst laga mat och träna också.

    Men jag förstår att det är psykist jobbigt att se att klockan är 5 nånting när man måste gå upp.

    Puss på dig!

    SvaraRadera
  5. anna: åh, tack!

    syster: såklart är det superlyxigt att vara mammaledig, men det är även jobbigt på ett sätt som det aldrig är jobbigt att jobba. Betänk att de första 8 månaderna sov jag i princip aldrig mer än två timmar i sträck... Då blir man rätt slut. Fast såklart har du det också jobbigt! Alla har det jobbigt på sitt sätt, men det här är min blogg och här klagar jag ;-D

    puss puss

    SvaraRadera
  6. Så klart du får klaga! :)

    SvaraRadera
  7. det där med sömnen, eller kanske snarare bristen på, har ju en tendens att ta över ens tillvaro... kom på härom sistens att oj, snart ska man amma på nätterna igen, hur f-n ska det gå!?!

    SvaraRadera
  8. syster: tack!

    fru a: det är verkligen fascinerande hur det tar över tillvaron! Fast nu har vi det ju egentligen ganska bra. Och man klarar ju den där nattamningen även om det känns ändlöst när man håller på!

    SvaraRadera