tisdag 15 april 2008

that´s it

Jag har slutat amma. Har ju fjuttat på med morgonamning ett tag, men nu är det över. När det inte verkar mätta eller lugna och bara resulterar i nafsande i mammans tuttar med sylvassa bissingar, då får det vara nog. Så jag slutade, och Sessorna verkar helt OK med det. Välling är mums tycker de, och pappan tycker om att inte längre vara utkonkurrerad av mamman.

5 kommentarer:

 1. med sonen sket sig min aming efter en massa mjölkstockningar. saknade så amningen då. och nu tycker jag det är jättemysigt. men jag kan tänka mig att det är ljuvligt att sluta sen också :D

  SvaraRadera
 2. linda k: jag förstår att det måste kännas sorligt att behöva sluta i förtid. Vi har liksom fasat ut allt eftersom intresset har avtaget. härligt att det går bra för er nu, för det är ju såå mysigt när de är små och gosiga (och tandlösa!).

  SvaraRadera
 3. Det kändes lite vemodigt att sluta, tyckte jag. Men sen var det bara så skönt! Mina bröst är mina igen:D Och myset kan man ju hitta på en massa andra sätt.

  SvaraRadera
 4. Och jag tyckte att det var vemodigt att sluta amma. Jag hade en massa problem i början och tyckte inte att jag gjorde annat än låg på soffan och ammade, men sedan, när allt bara var sådär mysigt så älskade jag att amma. Och jag kan sakna det nu, det är en speciell tid. Men det är också det det ska vara, speciellt, och inte något man gör i all evighet.

  SvaraRadera
 5. anna: ja myset lär man väl tvinga på dem långt upp i tonåren.

  yogamamma: jag har också älskat att amma, men nu var det liksom dags att sluta

  SvaraRadera