måndag 23 juni 2008

ljuva midsommar

Vi åkte upp till Sundsvall i torsdags. För att Sessorna inte skulle lacka ur helt stannade vi hos vänner i Bollnäs och åt lunch. Sessorna busade som värsta vildarna. Såpass att Signe lyckades falla huvudstupa in i en hård träsoffa. Pappa hjärnkirurgen tyckte det verkade oroväckande, så vi tog en sväng om Bollnäs sjukhus där vi tjatade oss till en röntgen av huvudet. Allt såg dock fint ut, skönt! Vidare till Sundsvall några timmar senare än tänkt, men mycket lättade över att Signes huvud var helt. Helgen i Sundsvall var mycket trevlig. Sessorna har lekt gärnet med E & F, 4 och 2 år. Föräldrarna har ätit god mat och njutit. På hemvägen upprepade vi Bollnäs-stoppet, denna gång utan sjukhusbesök.

Tillbaks i verkligheten nu. Men detta är sista föräldralediga vardagsveckan för mig! Från och med nästa vecka är maken också ledig, och den 18 augusti börjar jag jobba. Ser fram emot en skön familjesommar, samt att börja jobba i höst. Det har varit härligt på många sätt att vara mammaledig, men nu ska det bli kul att jobba ign.

2 kommentarer:

  1. Oj, vad du kommer att tycka att det är skönt att börja jobba igen. Du har väl varit hemma i mer än ett år nu? Ville tog över efter mig redan när Malte var sex månader och ska vara hemma i 16 månader till. Jag får hybris av hemmalivet men Ville klarar det bättre.

    Hoppas att Signes huvud int gör ont längre. Hedda var på akuten på midsommar för misstänkt piglux av dans och bus. Men armbågen måste ha hoppat tillbaka igen för när vi väl fick träffa doktorn var det minsann inget problem att ta ett bokmärke ur lådan =).

    SvaraRadera
  2. emma n: jo, jag har varit hemma lääänge! var ju dessutom sjukskriven innan tjejerna kom... ska bli skönt att börja jobba.

    signes huvud är bra igen. Stackars Hedda, tur att hon fick bokmärke!

    SvaraRadera