tisdag 3 juni 2008

sorry

Ursäkta bloggtorkan. Jag försöker hitta tillbaka till mitt vanliga glada jag. Fokuserar på allt bra i mitt liv (som faktiskt är rätt mycket): underbar familj, fina vänner (ändå), underbart väder. Jag har det bra. Ska bara få mitt humör att inse det.

Nu ska vi iväg och hänga med tvillingpolare. Det är alltid kul!

Tack för pepp och uppmuntran, alla go vänner, på nätet såväl som i "verkligheten"!

6 kommentarer:

  1. Håll ut! Snart är det semester och ni är "lediga" båda två. Så blir det miljöombyten och det är alltid trevligt efter en lång vinter i lägenheten.
    Kramis

    SvaraRadera
  2. mams: ja, semestern ser vi fram emot!!

    SvaraRadera
  3. Det är tufft att vara hemma, och ffa med två!

    SvaraRadera
  4. lox: ja, tänk så duktiga vi är som klarar det!!

    SvaraRadera
  5. När jag var hemma full tid med bebis + skit-jobbig 2 1/2- åring höll jag på att explodera några gånger. Jag insåg att jag var på bristningsgränsen och ringde maken. Jag var helt slutkörd; var trött och hade ont. det fanns inte tålamod till något. (Och då gick dottern ändå på dagis på eftermiddagarna så att jag fick andrum.)

    Om du känner dig låg så finns det en naturlig förklaring: du har gjort ett jättejobb under en lång period och det tar ut sin rätt. En styrkekram att spara tills den behövs!

    SvaraRadera
  6. lox: och då har jag ändå inte ont, som du! men det är lätt att glömma bort att det faktiskt är rätt jobbigt att vara mamma-"ledig"!

    SvaraRadera