söndag 24 augusti 2008

söndag

Äntligen är hela familjen samlad igen, och vi har haft en riktig familjedag. På förmiddagen var det premiär för höstens babysim. Denna gång i en grupp med äldre barn. Sessorna var yngst, men det passar bra, för de är så frammåt och orädda. Som vanligt njöt Sessorna i stora drag av att busa och leka i vattnet. Hela eftermiddagen har fortsatt med bus och lek, det är så härligt att få bara vara med familjen. Hoppas ni har haft en skön söndag.

6 kommentarer:

 1. Ljuvligt! Det är så skönt att vara ifrån varandra för då får man hinna längta. Och så blir det så härligt att ses igen. Vad härligt att ni haft en fin dag tillsammans - i vattnet och utanför:D

  SvaraRadera
 2. anna: ljuvligt var ordet!

  SvaraRadera
 3. Härligt att familjen hittat hem igen! Och du, vad avis jag blir på dig som ska få gå på bröllop. Bröllop måste ju vara den roligaste av alla tillställningar! Hojta till om ni behöver boende i Sthlm. Vår lägenhet står tom fre-sön kväll.

  SvaraRadera
 4. tina: ser mycket fram emot bröllopet! Tack för lägenhetserbjudande, men vi ska bo på hoteeeeeell! Det gäller att passa på. kram.

  SvaraRadera
 5. Bröllop OCH hotell! Lyllos dig! :)

  SvaraRadera