fredag 12 september 2008

gullisarna!

Sessorna är så bra på att kommunicera nu för tiden. När de vill gå ut kommer de med tröjorna eller skorna, och när de vill äta försöker de klättra upp i matstolarna. Till och med sömnen vill de självmant till. Ni som följt bloggen ett tag vet att Sessorna inte direkt var några mästare på att sova när de var bebisar. Men nu går det galant. De till och med verkar gilla att bli lagda i sängen. Vilket ju är precis som det ska vara. Vi låter dem somna själva och det går jättebra. Bara favvonappen och en bok är med i sängen så sitter de där och pysslar tills de somnar. När de är trötta markerar de genom att sträcka sig mot napparna och sen gå till sängen. Gullisarna!

5 kommentarer:

 1. Vad härligt. Vi hade ju också lite sömnstrul men det har också blivit bättre, sonen blir glad när man lägger honom i sängen. Så skönt att det vänder till slut.
  PS Snygg header.

  SvaraRadera
 2. Åh, så skönt. Det tar så mycket kraft om det strular. Själv orkade jag inte riktigt "natta" idag. Malte slocknar själv klockan 20 och Hedda somnade ganska samtidigt i mitt knä i soffan. Lata jag. Nöjda jag. Nöjda barn. Ja, de lär väl inte sitta i knät tills de börjar nian så det löser sig nog =).

  SvaraRadera
 3. e: eller hur! Det är knappt man tror det är sannt!

  emma: Ah, fast bara de somnar så spelar det väl mindre roll hur? Om alla är nöjda?

  SvaraRadera
 4. Vad bra att nattningarna funkar! På något sätt blir man typ 5 år yngre bara nattningarna funkar. För att inte tala om hur tålmodig i alla fall jag blev när jag fick börja sova.

  SvaraRadera
 5. mickis: ja, det är som ett nytt liv!

  SvaraRadera