onsdag 3 september 2008

kom igen då!

Jag befinner mig fortfarande i ett jobbmässigt ingenmansland, ty inget besked ännu från VR. Fast jag har haft hejdåfika i gamla korridoren och börjar installera mig i nya. Fast inget är på riktigt ännu. Tex har jag ingen dator, utan får dra till biblan och kolla mailen. Vilket jag vill göra HELA tiden, eftersom jag vill ha ett (positivt) svar från VR.

Annars är det bra. Jag känner mig full med tillförsikt inför det nya. Men stor kraft ska jag ge mig in i detta, så får det gå som det går. Kanske blir jag en arbetslös överutbildad akademiker om ett år, eller så går det lite till. Oavsett så håller jag på med nåt som känns bra och intressant, nåt som jag kan lägga ner min själ i. Fast inte hela själen förstås, en stor bit finns ju hos familjen. Men jag tror och hoppas att det går att kombinera familj med ett stort egagemang i jobbet. Så måste det vara för att jag ska må bra.

9 kommentarer:

 1. Det går med planering - och du har rätt, det är viktigt för att man ska må bra :)

  SvaraRadera
 2. sara: planering är jag bra på, så det ska nog funka!

  SvaraRadera
 3. Roligt att du verkar ha fått ett jobb du finner intressant.
  Vad jobbar du med?

  SvaraRadera
 4. glamour-bruttan: jag är forskare ;-)

  SvaraRadera
 5. Visst såg jag dig utanför Hörnan idag? Jag hade kanske inte vaknat riktigt så jag hann inte säga hej innan jag susat förbi på hojen.
  Hoppas VR-kvarnen malt färdigt snart!

  SvaraRadera
 6. akan-kakan: yes,det var jag! Jag såg dig med, men ville inte vråla över hela Kåbo. Ska vi boka in en fika nån dag?

  SvaraRadera
 7. Jomenvisst! Jag kommer nog att hänga lite på BMC nästa vecka.

  SvaraRadera
 8. akan-kakan: gött! Förhoppningsvis har jag en egen dator då (om himla VR kan snabba sig), så jag slipper springa till biblan och kolla mail... Men vi höres, på nåt sätt.

  SvaraRadera
 9. hej. ja jag älskar också tvärrandiga tröjor. man får ta tipsen med en nypa salt!

  SvaraRadera