fredag 3 oktober 2008

nej, nej, nej

Signe har lärt sig ett nytt ord. Nej. Det används hela tiden. Både i betydelsen "nej", men även som en lång ramsa som man kan springa omkring och säga: "nejnejnejnejnejnejnej". Vi tror att det är ett uttryck för irritation och frustration, det är ju svårt att förstå vad de små sötnosarna menar ibland. Men vi får helt enkelt tänka på att säga "ja" mer omkring Sessorna, så att de lär sig det ordet också. Men det blir ju lätt ganska mycket "nej" med två busfrön som springer runt och gör bus dagarna i ända.

Vi hade i alla fall en fin hemmadag i går. Sessorna somnade tillslut för middagsluren, och när de vaknade hade bästa tvillingpolarna kommit, så det blev en kul eftermiddag. Och sen kom pappa, farmor, farfar, faster och farbror hem. Ännu mera bus och stoj. Ärtsoppa var ganska gott, men hemskt svårt att äta. Somnade som stockar 19.30.

4 kommentarer:

 1. Känner igen det där med nej. Visst blir det mycket nej med aktiva nyfikna barn. Jag tänker ofta på att ist visa något som är "ja". Tack så mycket för att du tycker jag skriver fint. Jag länkar till dig. Kram och ha en bra dag.

  SvaraRadera
 2. issevisse: jag ska också bli bättre på det där med "ja".

  Länkar till dig också!

  SvaraRadera
 3. Vilka gulliga små flickor du har!
  Trevlig helg!

  SvaraRadera