tisdag 7 oktober 2008

on beeing efficient

Sessorna är hemskt rädda för dammsugaren. Vi löser det genom att dammsuga när de badar. Bada är nämligen det bästa de vet, och då bryr de sig inte om dammsugaren. Den som inte dammsuger utan är "barnvakt" i badrummet passar på att städa toa och handfat under tiden.

Voliá: såväl rena barn som ren lägenhet.

För övrigt är det korkat att se på matlagningsprogram när man försöker stå emot kvällsmacke-begäret.

8 kommentarer:

 1. god damn, vilken übersmart kombo!

  SvaraRadera
 2. kan bara hålla med ovan:-) har hon lust kan hon ju maila mig och berätta ngn dag vad som forskas på (har förtränt/glömt/inte frågat förut..sorry!). Kvinnor in science borde samarbeta mer:-)

  SvaraRadera
 3. Det där är den bästa lösningen som finns!

  SvaraRadera
 4. kapybaran: ja, vi känner oss väldigt nöjda med arrangemanget

  smartasmia: du har mail!

  mickis: eller hur?!?!

  SvaraRadera
 5. Hmmm... L bryr sig inte om dammsugaren (kan bero på att den inte används så ofta...) men hon är livrädd för stavmixern! Har du någon smart lösning på det problemet också?

  SvaraRadera
 6. Johanna: hmm, klurigt. Det går inte attt avleda henne med nåt hon tycker är kul?

  SvaraRadera
 7. Lustigt det där med barn och dammsugare. I var rädd ett tag när han var mindre men nu när han upptäckt att den säger "brumbrum" så ska han vara med och dammsuga och det går inte för han sa sitta PÅ den som en bil och styra.. Ser så kul ut.. Kram på er

  SvaraRadera
 8. issevisse: för oss är det tvärtom, när tjejerna var små älskade de ljudet av dammsugaren, nu är den farlig, så farlig! De börjar gråta bara de ser den.

  SvaraRadera