söndag 23 november 2008

pryo

I går eftermiddag praoade jag som enlingsmamma. Signe och jag gjorde en alldeles egen utflyckt till stadens Köpcentrum. Först kändes det jättekonstigt att bara åka i väg med ett barn, men det var verkligen en hit. Signe fick strosa runt i affärerna själv, när man bara har ett barn att hålla koll på så går ju det. Vi shoppade lite, kollade i massa skyltfönster, provsmakade juice på ICA och bara njöt. Hemma hade pappan och Stella njutit lika mycket.

Vi har varit dåliga på att dela upp Sessorna, mest för att det inte har blivit av. Men gårdagen gav mersmak, och idag är det jag och Stella som ska på utflykt.

10 kommentarer:

 1. Kul att det var lyckat att dela på dem, både för er och dem. Låter som du och Signe hade en riktigt mysig dag.

  Min mamma träffade dina föräldrar när hon var i Västerås i helgen. Hon träffade dem i fredags någonstans, minns inte vart. Tyckte det var lite skoj!

  SvaraRadera
 2. Hej där.
  Hittade hit via "tvillingnytt". Kul att läsa lite om personer i samma sits. Vi står själva just på tröskeln till att bli tvillingföräldrar. Vilken stund som helst faktiskt. Har du lust och tid över kan du kolla in min blog: www.tvillingtur.blogspot.com

  Ha det gott i snön och tjejerna.
  -tobias.

  SvaraRadera
 3. Det är när jag läser sådant här som jag inser att en skrikande och gapande kille som inte vill gå hem från parken eller gör rymningsförsök när vi kommer från dagis verkligen är en bit av kaka :) Låter som ni hade en jättemysig dag.

  SvaraRadera
 4. ah, bra att du påminner!
  för oss blir uppdelningen av slentrian gärna storsöta -P&P. men vi ska bli bättre på att dela på piffen och puffen. basta.

  SvaraRadera
 5. Susanne: kul!

  tvillingTur: jag ska kika in hos er!

  e: fast det kan säkert vara nog så jobbigt med ett barn!

  kapybaran: det är inte lätt att få familjelogistiken att gåihop!

  SvaraRadera
 6. Vi träffade Susannes mamma när vi satt på "Två lingon och blåbär" i torsdags kväll. Vi var sena och trodde att det skulle gå snabbare att gå ut och äta än att gå hem och laga mat. Det gick inte snabbt men det var trevligt att träffa Susannes mamma. Hon gick förbi utanför och såg oss. Tidigare i veckan träffade jag också Sara Ekmans mamma, i tjänsten.

  Så vill jag bara framföra massor med GRATTIS på prinsessornas 1,5-årsdag!
  Kram

  SvaraRadera
 7. vad mysigt det låter. jag försöker göra så med min carl ibland också, ochlämna lillasyster hemma med pappa :)

  SvaraRadera
 8. mams: att du känner igen alla dessa mammor, det är jag inte säker på att jag skulle göra! Sessorna hälsar och tackar för gratulationerna.

  Linda K: Det var mysigt. Tyvärr hindrade snön mig och Stella från att göra nån utflykt igår. Men det blir en annan dag.

  SvaraRadera
 9. Visst är det annorlunda. Det är rätt skönt att bara få rå om ett barn ibland. Jag tycker de verkar uppskatta det väldigt mycket också. Det har jag märkt på våra tjejer i alla fall.

  Sen att vi är dåliga på att göra det är en annan femma ;).

  SvaraRadera
 10. Jonna: det är ju svårt att hitta tid för one-on-one-time tycker jag!

  SvaraRadera