onsdag 1 april 2009

najs eller bajs?

Innan jag fick barn föraktade jag köpcentrum och folk som valde att åka till dylika inrättningar. Nu för tiden kan jag se det geniala att efter barnens läggning kunna åka i väg och fixa vårkläder till barnen, löpartajts till mamman (jojomensan!), några flaskor bubbel (nya jobbet ska firas) och några kassar mat. Allt på under en timme.

Jo jo.

10 kommentarer:

 1. Vad var det för fel på shoppingcentrum, jag har nog alltid tyckt att det varit genialt :D Sen har man ju favoriter..

  SvaraRadera
 2. Hmm. Måste nog säga bajs ändå. När jag kom på mig själv med att stå och fingra på kläder på ICA Maxi insåg jag att förfallet gått för långt och att jag var på väg att bli en sån småbarnsförälder jag lovat mig själv att aldrig bli...

  Fast Maxi är ju en sak. Köpcenter med samma butiker som i stan fast med bättre öppettider en annan - och mycket bättre - sak. Så du kan nog vara lugn. Lycka till i joggingspåret!

  SvaraRadera
 3. Man får ge upp många principer efter andra barnet....;-) För din del fick du ju två på en gång, så det gick väl lite snabbare!

  SvaraRadera
 4. Jenny: jag tycker nog fortfarande att det är lite trist, likriktad och bara de stora kedjorna. Fast genialt också, när man vill uträtta mycket på liten tid.

  mellanbarnet: jag har bara köpt barnkläder på Maxi, och bara då det varit panik...

  Pia: ja, det är väl så. Fast fortfarande uppskattar jag en skön runda på stan. Dock är det praktiskt med köpcentrum när man bara vill uträtta massa halvtrista ärenden.

  SvaraRadera
 5. Köpcentrum är både bu och blä. Och principer är till för att brytas :).

  SvaraRadera
 6. Atomflickan: hear, hear!

  SvaraRadera
 7. Nej, ang. min blogg, det var tyvärr något helt annat fast jag kan nog tycka att du är konstig som inte upptäckt det fina med shoppingcentrum tidigare :D Jag har aldrig varit någon shoppoman.. det som finns i garderoben passar mig tills de brister liksom, då MÅSTE man köpa nytt :D

  SvaraRadera
 8. Jenny: det var ju skönt att jag inte sårat dig! Jag förstår nu vitsen med köpcentrum, men eftersom jag tycker att själva strosandet i olika affärer kan vara kul (om man hade tid), så tycker jag fortfarande att de är lite trist. Men praktiska.

  SvaraRadera
 9. Jag skulle kunna doda for en dag i ett svenskt shoppingcenter...

  SvaraRadera
 10. anna: ja, allt är ju relativt!

  SvaraRadera