onsdag 8 april 2009

sweat

I bland går jag och tränar på lunchen. Duschar då på träningsstället och iaktar då att det är hemskt vanligt att folk (mest kvinnor 50+) inte tvättar håret. Jag skulle aldrig kunna göra så, jag är helt genomsvettig efter ett pass, och håret hänger i svettiga stripor. Kanske svettas man inte lika mycket när man är äldre?

8 kommentarer:

 1. Man kanske inte tränar lika hårt när man är 50+ och därför inte svettas så mycket. Sedan är det så att inte bara kvinnan utan även håret har blivit 50+ och inte längre mår så bra att tvättas alltför ofta. That´s why.
  Fast det känns fortfarande fräschast att tvätta håret efter träning...
  Kram
  mams 50+

  SvaraRadera
 2. Jag KAN bara inte tvätta mitt hår efter varje träning, då skulle det bli som Svinto! Det får bli varannan dag, oavsett om jag tränar eller inte.

  SvaraRadera
 3. mams och Pia: ja, jag ser ju på folk att alla inte svettas lika mycket som jag. Jag vet att jag har extremt lätt att svettas, har alltid haft. Jag borde inte heller tvätta mitt hår så ofta, men när det är genomblött av svett är det inte så mycket att göra...

  SvaraRadera
 4. Faktum är att mitt lockiga hår verkar må bättre av lite värme och "smörj" i hårbotten, det får nästan ett lyft efter jag tränat! Men jag kan tänka mig att om man har rakt, fint eller tunt hår så måste såklart man tvätta det efter ett svettigt pass.

  SvaraRadera
 5. Pia: jag kanske ska fota mitt hår efter ett träningspass nån gång. Jag svettas kopiösa mängder!

  SvaraRadera
 6. blöta håret ja! men tvätta, nä. det gör jag bara varannan dag, på kvällen :)

  SvaraRadera
 7. En teori kan ju vara att produkterna och uppsättningar som tanter i 50 årsåldern har i håret är mycket dyrare än de vi har..? :D

  SvaraRadera
 8. Linda K: det är inte som att jag tränar varje dag(!) så det brukar bli tvätt ungefär varannan dag.

  Jenny: en intressant teori!

  SvaraRadera