torsdag 23 april 2009

vad är grejen med alla mönster?

Varför måste alla barnkläder vara så hysteriskt mönstrade? Trots att vi försöker undvika de allra värsta så är garderoben ändå ett enda mish-mash av färger och mönster. I dag har Sessorna randiga strumpor, leggings med hjärtan på och prickig tunika, allt i olika färger (Sessorna har dessutom olika färger på sina plagg, vi klär dem nästan aldrig identiskt). Suck. Eller så är det coolt och modernt. Man kanske borde börja klä sig så själv?

7 kommentarer:

 1. Nja... Jag har också undrat över det. Eftersom detär så mycket mönster blir det ju svårt att kombinera sånt som itne hör ihop från början. Måste vara för att föräldrarna ska köpa mer kläder till sina barn.

  SvaraRadera
 2. Det där är ett problem faktiskt. Men snälla, kan du inte komma i leggings med hjärtan på och prickig tunika nästa gång vi ses :)

  Vi har flyttat nu, ni kan väl komma och hälsa på någon gång?

  SvaraRadera
 3. Atomflickan: så måste det vara!

  Johanna: hmm, om jag hittar sånna kläder i vuxenstorlek så lovar jag! kul med flytt, vi kommer gärna och hälsar på!

  SvaraRadera
 4. Ja det är små färglickar överallt var man än går.. Har du sett vår kollektion från Geggamoja? Färger men randigt och fint :-) detbastavihar.se

  SvaraRadera
 5. Jag älskar att det är mycket mönster! Absolut så tycker jag att man kan ha randiga tights och prickig tröja om man är två år. Inte om man är 28 :D

  SvaraRadera
 6. En fråga, ni önskar barnkläder i storlek 92/104, menar du inte 92/98? Eller har jag missat något..?

  SvaraRadera
 7. Jenny: jag får väl bli bättre på att gilla mönster helt enkelt! och angående storlekarna så har du rätt, det är jag som är så förvirrad ;)

  SvaraRadera