fredag 15 maj 2009

om räkfrossa

Mamman och barnen skulle vara ensamma hemma en fredagskväll. För att mysa till det lite bestämde mamman att de skulle äta räkor. Eftersom barnen historiskt sett har älskat räkor köpte och skalade mamman stora mängder räkor. Denna gången fick de dock betyget "blä den", vilket resulterade i att mamman fick äta upp alla räkor. Emellertid blev alla ändock nöjda då mamman älskar räkor och barnen fick obegränsade mängder gurka, bröd och vattenmelon. Slutet gott allting gott.

Mamman låter hälsa att hon är hemskt mätt.

8 kommentarer:

 1. Det bästa med barn är att inget är beständigt! Det som är korrekt en dag/vecka/månad/år är så himla fel den nästa. Till min stora förvåning så tyckte Mandy inte om vattenmelon, det är väl märkligt? Gurka däremot är hon storförbrukare av.. Ha en bra helg :D

  SvaraRadera
 2. Jenny: S&S älskar vattenmelon. Och gurka utan skal. Men jag är för lat för att skala, så de äter upp innanmätet så tar jag resterna. Slaskgris is my middle name! Ha en bra helg ni med!

  SvaraRadera
 3. Heh, vi kör samma variant. Samma med tomat, hon suger i sig innehållet och jag tar skalet :D

  SvaraRadera
 4. Jenny: nej, man vill ju inte slänga mat!

  SvaraRadera
 5. O ändå undrar man varför man gått upp/inte går ned i vikt :D

  SvaraRadera
 6. Vad är det med barn och skaldjur? Ena gången får man skala ihjäl sig och hinner knappt äta nåt själv (på t.ex. kräftskivan), nästa gång är det bara blääää.
  Ser inget mönster, liksom.

  SvaraRadera