måndag 3 augusti 2009

husmor

Eftersom våra vänner har fullt upp med att renovera sitt nyköpta hus så förbarmade vi oss över deras vinbär. Nu kokar jag sylt. Mycket sylt. Får nog bli lite saft också, för det var mycket, mycket bär.

LänkUpdate: oh my god. det blev sannerligen mycket sylt.

6 kommentarer:

 1. Jag blir alltid så imponerad av folk som gör sånt där. Jag har själv inte den blekaste aning om hur man gör!

  Du sa en gång att vi har samma storlek, så jag undrar vad du har för storlek på Bea-klänningen du hade på midsommar? Är den stor, liten eller normal i storlek?

  SvaraRadera
 2. Atomflickan: det var första gången för mig! Ang. klänningen så minns jag inte vilken storlek jag tog, hittar ingen lapp i den. Medium? 38? Har jag för mig. Rätt normal i storlekarna, jag är nog en stor 38:a, och den passar på mig, även om den är lite trång över bröna (som drar F-kupa...).

  SvaraRadera
 3. Ok, då är det kanske medium jag ska ha, men F-kupa har jag inte kommit upp till... Tycker att det räcker med D... Tack! Och jösses vad sylt! Bhuder du? :)

  SvaraRadera
 4. Atomflickan: klart jag bjuppar på sylt, finns hur mkt som helst! Jag skulle också vara nöjd med en D-kupa. I min amningsbh hade jag en G-kupa! Medium blir nog bra, min är lite tajt över brösten, så det är nog bara bra med lite mindre bröst! Finns den fortfarande på rea?

  SvaraRadera
 5. Inte den varianten du har, men den som är grå och svart. Tänkte att den passar bra på ett septemberbröllop. Så nu är den beställd!

  SvaraRadera
 6. Atomflickan: låter finfint till ett septemberbröllop, hoppas den passar!

  SvaraRadera