tisdag 29 september 2009

v.40

Lite sent kanske, men detta äter vi den här veckan. Veckomenyinlägget förra veckan genererade ju rekordmånga kommentarer, så jag antar att det finns ett intresse. Here goes:

Morotssoppa med rågbröd+humous
Renskav (vi lagade aldrig det förra veckan)
Ugnsbakad mandelfisk
Risotto med linser
Morotspannkakor m. keso
Makrillfiléer i tomatsås med feta

Välkomna att stjäla eller inspireras!

6 kommentarer:

  1. Åh vilken sund och varierad veckomeny! Är nyfiken på makrillsreceptet, hur gör ni det? Har bara ätit denna delikatess på mackan... Kram

    SvaraRadera
  2. Morot är veckans tema ser jag ;)

    SvaraRadera
  3. Sund som tusan, den där matmenyn.

    Svar: Men visst var det så, Frida! Tackar så mycket!

    SvaraRadera
  4. Alla matsedlar som cirkulerar på nätet har peppat mig till att styra upp det här med planering och storhandling och veckomeny igen. Så jag tackar och bockar för att du ger mig (dåligt samvete ;-) och inspiration.

    SvaraRadera
  5. och denna vecka känns oerhört oplanerad:

    Måndag: Spagetti Bolognese
    Tisdag: Korv- och bönpasta från Veckomatsedel.se
    Onsdag: Tomatsoppa med mjukt bröd
    Torsdag: Korv stroganoff m ris (men det hade vi ju förra veckan med!)
    Fredag: Lax m yoghurttäcke och purjolökspasta (favorit!)
    Lördag: Grillad fläskfilé med potatis
    Söndag: Moules marinier (önskar sig 11-åringen - vi får se....)

    SvaraRadera
  6. Sandra: det är frysta makrillfiléer som vi lagar i ugn i en klassisk tomatsås. fetan i.

    Fröet: ja, vi råkade ha massa morötter hemma!

    Susanne: vi försöker! ;)

    tina: gött! du ger mig massor med inspiration, så det var skönt att jag kan ge lite tillbaka.

    Marie: men det låter ju gott ju! Moule marinier älskar jag också!

    SvaraRadera