måndag 23 november 2009

en ytlig fundering

Om man ska gå på partaj och klä sig monokromt i svart-vitt. Kan det då vara snyggt med röda naglar och röda läppar? Och i så fall, ska naglarna och läpparna vara i exakt samma nyans?

13 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. JAAA och JAAAA - min asikt forstas ;))

  SvaraRadera
 3. Linda: gött, då måste jag skaffa! Har du nåt tips på bra läppstift till en läppstifts-nybörjare?

  SvaraRadera
 4. ja det låter väldigt snyggt och ja jag tror på så samma nyans det bara går. fast jag är ingen sminkbrud av rang...

  SvaraRadera
 5. fru a: om man köper av samma märke borde det gå att få i samma nyans. Ska försöka hinna med en sväng på stan (när?när?när?) och se vad jag kan hitta. Eller i värsta fall GränbyC...

  SvaraRadera
 6. Jag kopte ett ratt bra (pris/prestanda) fran Maybelline i fargen "Pleasure me red"....morkrod lappenna behovs ocksa sa det inte ser sa kladdigt ut ;) Jag matchar detta med mitt favvo nagellack fran OPI: Bogota blackberry. Det blir ju inte EXAKT samma nyans (nagellacket ar lite metallic-aktigt och ngt morkare) - men good enough ;) Hittade inget bra nagellack fran Maybelline. Lycka till! Hoppas vi far se lite bilder ... Hihi!!

  SvaraRadera
 7. Linda: åh, tack för tipset! Jag ska försöka få till lite foton.

  SvaraRadera
 8. och tycker man det blir jobbigt med rött läppstift kan man ha jätteröda naglar och mycket smink på ögonen - och hålla läpparna ofärgade :)

  (Det säger jag bara för att jag själv inte ser klok ut i läppstift ;)

  SvaraRadera
 9. sara: det är också ett alternativ. jag har typ aldrig haft läppstift, förmodligen för att inte ser klok ut i det. en annan fördel är att rött nagellack har jag hemma, så då slipper jag åka ner på stan (vilket jag inte har tid med...).

  SvaraRadera
 10. Jag tycker det låter skitläckert! Dock bör man som tidigare talare vara noga med (välvässad) konturpenna så inte läppstiftet blir clownigt.

  SvaraRadera
 11. Pia: konturpenna alltså. shit det verkar besvärligt med läppstift. Kanske får det bli sotade ögon i stället, det behärskar jag bättre...

  SvaraRadera
 12. jag provade rött läppstift för första gången (på flera år) och tycker det är skitsnyggt. inte särskilt svårt och jag hade inte läppenna. prova! btw; jag har utmanat dig. :)

  SvaraRadera
 13. Camilla: vi får se om jag vågar testa. Och jag har sett utmaningen, tar tag i det när orken infinner sig.

  SvaraRadera