tisdag 2 februari 2010

baksmälla

I morse vid frukosten insåg jag helt plötsligt ett fruktansvärt misstag som jag begått på jobbet. Innan jag kunde slänga mig över datorn och kolla att det (förhoppningsvis) går att rätta till blev jag alldeles kallsvettig och adrenalinet pumpade. Sen det vanliga adrenalinpåslaget att väcka, mata, klä på, transportera och lämna två barn till dagmamma-My. Sammanlagt 1,5 timme av pumpande adrenalin.

Nu strax innan lunch känner jag mig fortfarande helt skakig. Finns det nåt som kallas adrenalin-baksmälla?

8 kommentarer:

 1. Naej!? Vad hade du gjort?

  Jag var också darrhänt idag, men pga träningsbaksmälla. Och ja, man kan definitivt få adrenalinbaksmälla. Tror det var den som gjorde att jag sov 13h/natt en vecka efter disputationen.

  SvaraRadera
 2. mellanbarnet: immuniserat några möss, sen glömt bort hela försöket och satt ut dem "på allmäna marknaden". I dag skulle de blödas för att kolla antikroppsvar. Som tur var hade ingen tagit dem!

  SvaraRadera
 3. ATT det finns! Det är helt vidrigt. Iskall, kallsvettig, rödflammig... sitter i i timmar. För att sen göra en helt övernaturligt trött. Been there, done that :-/

  SvaraRadera
 4. Camilla: huvva, inte trevligt alltså!

  SvaraRadera
 5. hoppas det löste sig. och, ja, jag tror nog man kan få adrenalin-baksmälla... vet hur man känner sig efter ett astmaanfall, exempelvis.

  SvaraRadera
 6. fru a: ja, allt löste sig. astmaanfall låter otrevligt!

  SvaraRadera
 7. mellanbarnet: sannerligen!

  SvaraRadera