onsdag 24 februari 2010

våga testa nåt nytt

I vår familj är det maken som står för surdegsbakandet. Jag brukar baka lite jästbröd i mellanåt, men surdegen lämnar jag åt honom. Tills nu. I går nallade jag lite av hans suris och startade projekt Gotlandslimpa. Om några timmar är de klara. Återstår att se om de blir lika goda som de jag brukar göra på min pappas recept.

5 kommentarer:

  1. Camilla: bästa brödet ju!
    /somargotlänningen-andra generationens båtflykting

    SvaraRadera
  2. Åh dom där har jag bakat, godgodgooooooda!

    SvaraRadera
  3. Din pappas recept var ju supergott ju! Mums mums =)
    Tur jag kikar in här ibland ;)

    SvaraRadera
  4. Mikeala: japp!

    Ylva: jes, en favorit sen länge! kul att du kikar in här ibland ;)

    SvaraRadera