onsdag 9 juni 2010

hjälp!


Jag är i desperat behov av nytt balsam till mitt svinto-hår. Vilket är bäst till halvlångt hår, misshandlad av kemikalier? Helst inte superduperdyrt heller.

8 kommentarer:

 1. Det finns ju "frisörprodukter" på vanliga matbutiker nu. Bobbys serie och TRESemmé. Ska vara lika bra men billigare. Men jag har inte testat själv...

  Om du har svinto så har jag torkad vitmossa på huvudet :)

  Kram!!
  /Syster

  SvaraRadera
 2. Syster: jaa, bra idé, det får jag testa. när jag väl har lyckats reda ut mitt hår efter tvätt är det helt ok, men det blir så himla trassligt när jag tvättar det...

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att Aussies är superbra, serien som heter Miracle moist och sen inpackningen 3 Minute Miracle Reconstructor som också är bra. Luktar lite speciellt, typ som Jenka eller nåt. Men det funkar! Inpackningen är kanon. Ligger strax under 100-lappen på Kicks, Åhléns osv.
  I lyxklassen tycker jag att Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor är superbra. Men den är himla dyr. Fast man kan nog hitta billigare på nätet.

  SvaraRadera
 4. Eller förresten, Aussie-schampo och balsam kostar strax under 100-lappen men inpackningen kostar nog runt 125 kr.

  SvaraRadera
 5. Karin: tack för tips, det ska jag kolla upp!

  SvaraRadera
 6. Jag håller med Karin. Aussie's inpackning för frizzigt hår (3 minutes Miracle, eller något sådant) provade jag för första gången i morse och det var helt OK faktiskt. Håret är riktigt följsamt och jag ser inte ut som Ronja Rövardotter idag (det är min normala look). TRESemme ger jag inte mycket för. Redan när man applicerade balsamet kändes håret strävt. Usch. Billigt OCH dåligt, tyvärr.

  SvaraRadera
 7. balsammetoden! http://lockig.se/ skitbra för torrt hår. obs, luras ej av namnet på sidan, man kan använda balsammetoden även om man har rakt hår. jag gört!
  måste bara säga också att ja, jag tyckte också att tanken på att inte använda schampo kändes ofräsch till en början, men det är ju faktiskt inte värre än så att man kan testa om det funkar för en och lägga av om man tycker det funkar dåligt.

  SvaraRadera
 8. anonym: jag ska kolla in!

  SvaraRadera