torsdag 17 juni 2010

på löparbananI dag tyckte Coachen att jag skulle springa 400-meters intervaller. Förut har jag bara kört tusingar (och inte så ofta direkt...). Så jag tog ett lunchpass och joggade bort till Studenternas IP. Tänkte att "400 meter kan väl inte vara så långt" och brände i väg. Gick in i väggen efter 200 meter och insåg att jag var tvungen att hålla ett något lägre tempo. Fick i alla fall ihop 8 stycken. Hade sällskap av institutionens löparräv (eller sällskap och sällskap, han brände förbi mig i hög fart då och då). Jobbigt som f-n var det, men jag klarade det! Kanske kan jag bli lite snabbare på kuppen också. Joggade tillbaks till jobbet, käkade lunch och en glass. Man vill ju inte gå på minus, kalorimässigt alltså. Vore illa.

3 kommentarer:

 1. Bra jobbat!
  Tusingar låter hur jobbigt som helst, och långt.. Själv joggar jag mest runt och njuter.. Men vet att jag borde ta tag i både intervaller och backar.. Men det får bli när vaden blivit bra..

  SvaraRadera
 2. Härligt!!
  med intervaller! Men visst är det svårt att "lugna ner sig"...det är så lätt att dra på för hårt och sen försvinner orken...Tycker ändå att det känns bra med intervalller, får för mig att det hjälper mig att springa snabbare, att få styrkan.

  SvaraRadera
 3. Pernilla: det ÄR jobbigt! men jag vill så gärna bli bättre, och då måste jag pressa mig lite. fast njutningsjogg är ju ändå det bästa!

  Mia: ja, precis så tycker jag också.

  SvaraRadera