tisdag 31 augusti 2010

fråga på!

Jag härmar Emma och låter er, mina kära vänner ställa alla frågor ni vill till mig. Jag lovar att svara så sanningsenligt som jag törs.

Hit me!

10 kommentarer:

 1. alltså; jag har förmodligen läst lite dåligt i bloggen men jag undrar vad du exakt jobbar med? har sett dig i labbrock.. :)

  sen vill jag veta något ytligt också: favvonagellack?

  SvaraRadera
 2. Anna: jag är forskare, på Universitetet. Experimentell immunologi närmare bestämt. Jag har disputerat och har nu en forskartjänst.

  nagellack har jag aldrig varit nån stor konsument av, men denna sommaren har jag älskat mina mintgröna tånaglar. Tror att det är Essie.

  SvaraRadera
 3. En fundering bakåt i tiden: När fick ni veta att det var twins -och hur reagerade ni på det?

  Och tre år senare -är det som ni föreställde er?

  SvaraRadera
 4. kapy: det var på rutin-ultraljudet. vi blev chockade, men på ett bra sätt. vi tänkte oss nog att bebistiden skulle vara rätt jobbig, och sen skulle man få belöning, och så tycker jag det har blivit. jag är så glad att de har varann och att vi har dem! tvillingar är grejen!

  SvaraRadera
 5. Vad tror du att du skulle göra om du inte hade doktorerat blivit forskare?

  SvaraRadera
 6. Omentjej: ja, du! jag brukar fundera på det, och jag vet faktiskt inte. antagligen fått nåt jobb på nåt läkemedelsföretag eller liknande. har ingen aning om vad jag skulle vilja göra om jag skulle byta bana...

  SvaraRadera
 7. MissUD: alla coola, trevliga människor som jag lärt känna. värsta bästa att kunna sitta hemma i soffan och umgås till höger och vänster!

  SvaraRadera
 8. Skulle du vilja hålla på ännu mer med musik? Typ kunna försörja dig på det? Hur mycket övar du på ditt instrument, eller behövs inte det på din nivå ;-)? Vill du att dina barn ska spela nåt?

  SvaraRadera
 9. Pia: jag funderade på det när jag var yngre, men kom fram till att jag inte hade lust att lägga ner så mycket tid på att bli så bra. jag övar då och då, när vi har svåra stycken i orkestern. borde väl öva typ två gånger i veckan, men det blir aldrig av. varje torsdag har vi rep med orkestern i 2,5 timmar. jag hoppas att mina barn vill spela nåt instrument, men jag ska försöka att inte pressa dem till det.

  SvaraRadera