måndag 16 augusti 2010

latmasken gillar långpass

Jag är lat till naturen, och gillar inte att pressa mig till att springa snabbt. Men jag är lite fånig och bryr mig hemskt mycket om vad andra tycker och tänker, så jag tycker det känns lite mesigt att springa kort och långsamt. Däremot har jag inte några problem med att vara ute och nöta i 1,5 - 2 timmar. Och när man springer uppemot 20 km känns det inte längre lika mesigt att springa långsamt. Därför gillar jag, som är en latmask, långpass.

Vilket är ditt favoritpass?

11 kommentarer:

 1. Det håller jag med om. Springer tyvärr inte så mycket just nu men jag älskade långa pass (dock inte 2 mil...) att bara nöta liksom! Efter 4 km så känns det som det går av bara farten!

  SvaraRadera
 2. hallin: men precis, i början är det ju bara plågsamt!

  SvaraRadera
 3. Jag gillar också långa sträckor i långsamt tempo. Gillar känslan av att kroppen funkar och att man kan fortsätta hur länge som helst (känns det som ). Det infinner sig inte alls när man försöker pressa tider.

  SvaraRadera
 4. Hammarbybacken! Den har en så tydlig början och ett lika tydligt slut :-)

  SvaraRadera
 5. Långpass på spinningcykeln!

  SvaraRadera
 6. Alexia: åh, jag är sugen på att köra spinning i höst, för första gången på typ 10 år!

  SvaraRadera
 7. älskar också de långsamma långpassen! brukar tänka att jag är Forrest Gump när han ger sig ut för att springa och sedan bara fortsätter och fortsätter och fortsätter. det är den bästa känslan. att man bara kan fortsätta hur länge som helst. :)

  SvaraRadera
 8. fialia: du, jag och Forrest Gump ;)

  SvaraRadera
 9. Ja, jag älskar långpass. Mycket roligare och så skönt för kroppen. Gillar inte alls de explosiva kortare distanserna. För där känner jag att jag måste pressa tider, konstigt nog.

  SvaraRadera