lördag 18 september 2010

älska helgmorgnar

Ett (eller två) sängvarma barn kommer intassande i föräldrasovrummet i lämplig tid (dvs efter 7). Mys i sängen ett tag, tills det blir för mycket myror i benen. Morgon-TV sätts på och mamman får kolla bloggar och morgontidningen. Inväntar resten av familjens (trött-pappan och trött-systern) uppvaknande.

Sen kan det gå precis hur som helst, men just nu har vi det bra mysigt, jag och Signe.

7 kommentarer:

 1. Här är det också massa morgongos! Tjejerna kolla Bankanalen och äter frukost medan mamma surfar på bloggar. Barnafadern sover i sängen :)

  Glömde skriva hur rackarns cool du var i Monki-klänningen i går :)

  SvaraRadera
 2. Det låter bedårande! Ett varmt barn ligger o skriker "Välling, mamma. Jag vill ha välling!" i sin säng. Det yngre barnet väcks så klart av hoandet och när man är 14 månader tittar man inte på TV. Vi börjar med att någon ska in i lekrummet och sen ska allt visas för mamma som vill sova vidare. Till slut finns det två alternativ; antingen får man något från lekrummet i pannan, hårt, eller så blir allt tyst. Då kommer man upp snabbare än blixten. Detta inföll idag 06:15 så då började dagen och jag fick då inte titta några bloggar eller äta någon lugn frukost förrän den lilla gangstern vagnas ute 9:30. *Puh* Men snart..

  SvaraRadera
 3. Typ Trettisex: älska barnkanalen! och tack!

  Jenny: åh, stackare...

  SvaraRadera
 4. ååå nu fick jag en tår i ögat. Signe hette min mormor så inte längr fysiskt finns med hos oss.
  f.ö. med tonåringar i huset så är morgonen lugn. Idag åt vi lunch/frukost tillsammans. Blir inte så ofta med alla olika tider:)

  SvaraRadera
 5. mornar när dom är som bäst :)

  SvaraRadera
 6. fru a: oh yes!

  Birgitta: låter najs med lunga morgnar!

  Linda K: Sannerligen!

  SvaraRadera