onsdag 10 november 2010

dagens






















Det verkar som ni uppskattar dagens outfit-bilder, så här får ni en, trots att det inte är nån temavecka. Jag har röda curlingkängor, sammetstajts (svårt att fånga på bild), svart fodralklänning och en kofta som jag kom på att man kunde knyta så här (ja, jag har såklart köpt den hos Pia).

7 kommentarer:

  1. Tyckte väl att jag kände igen koftan! Fasen vad du är smart och påhittig!

    SvaraRadera
  2. Pia: ibland får jag till snilledrag ;-)

    Spader: thanks!

    SvaraRadera
  3. Lite temaidéer:
    Olika skor en vecka (får du bara ihop 6 olika kan du ju slänga in en bild på labtofflorna :-) )
    En röd sak/plagg varje dag.
    En vecka då ett plagg per dag ska vara lånad från make/sambo (eller vän om man inte har någon make/sambo, men för dig funkar ju lån från maken). Kanske lite väl svårt, men vad fasen - du har ju övat på temaveckor länge och är ju nästan proffs!
    Om du inte vill ha klädtema så kan du väl delge oss "Dagens blunder på labbet" hahaha, alltid händer det ju någonting oväntat ;-)

    SvaraRadera
  4. Jag gillar dina outfit-bilder mycket, man kan aldrig få nog med inspiration när den egna tryter under trötta november-morgnar :)

    SvaraRadera
  5. Mycket snyggt och det är faktiskt väldigt kul med lite färgglada skor. Jag gjorde det trygga och köpte svarta curlingkängor nu senast; mest för att kunna ha i olika jobbsammanhang också, men kul - njä, det kan man ju inte säga att det är...

    SvaraRadera
  6. G: åh tack för alla tips.

    Lisa: kul att du gillar!

    k: ja, jag har ju inga klädkrav på mitt jobb, så jag kan vara lite crazy!

    SvaraRadera