tisdag 21 december 2010

tråkigaste grejen

Så himla typiskt. Jag älskar fint inslagna julklappar. Jag hatar att slå in paket. Det var rätt länge sen jag fixade och köpte alla klappar, men än så länge är inte ett enda inslaget. Jag brukar göra det dan innan julafton, när man liksom måste. Varför bryr jag mig, när jag avskyr det? Korkat. Fast jag brukar bli glad när det väl är gjort.

Gillar ni att göra fina paket?

11 kommentarer:

 1. Japp, sitter länge och plockar.
  Iår går de i samma stil som julkorten. Det blir brunt/oblekt papper med gammalt hederligt snöre och egengjorda ettiketter:)

  SvaraRadera
 2. Birgitta: åh, det låter jättefint, kommer du hit och fixar mina med? ;-)

  SvaraRadera
 3. Eeeh, jag tycker det är bra mycket roligare att få vackra paket. Det går jag verkligen igång på men mina egna orkar jag tyvärr sällan lägga ned så mycket tid på. Det var inte riktigt PK att säga men så är det ;)

  SvaraRadera
 4. samma lika! paketen ska gärna vara fina och genomtänkta (jag tackar för det mesta dumdristigt nej när de frågar i butiken för jag vill att alla ska matcha på nåt vis), men i slutändan sitter jag där dagen innan julafton och panik-slår-in. i år är det tänkt att bli klassiska röd/vita klappar och rullarna ligger förvisso här, men snöre har jag inte ens köpt än (hmmm... blev lite sugen på sidenband nu när jag tänkte på det) och än mindre tillverkat några etiketter... så det är väl du och jag kvällen den 23: e då! :)

  SvaraRadera
 5. Libby: ja, visst är det najs att få fina paket!

  fia: skönt att inte vara ensam på torsdag kväll ;-)

  SvaraRadera
 6. Jag tycker också om att göra fina paket. Det är likosm en del av gåvan. Men väntar alltid till dan före julafton, inte för att jag inte hinner men det känns bra på något sätt!

  SvaraRadera
 7. hallin: åh, så ska jag försöka tänka, att man SKA göra det sista kvällen!

  SvaraRadera
 8. japp, jag brukar ha olika teman varje år och gör fina snören och egna juletiketter. Pepparkaksformar är toppen till det:) Men i år hinner jag inte :( Jobbar in i det sista och det har varit rätt mycket hela december (och hösten).

  SvaraRadera
 9. Flicka: hoppas du får vila i jul då!

  SvaraRadera
 10. Jo, fina paket är jätteroligt, men jag har varken lusten eller kreativiteten att fixa sådana själv. Här är det också sista-sekunden (ibland t o m på självaste julafton) och man-tager-vad-man-haver-filosofi som gäller...

  SvaraRadera
 11. k: jag har iaf köpt fina papper och matchande snören, så jag är en bit på väg...

  SvaraRadera