lördag 22 januari 2011

dagens svartvita

Det här. Minus halsbandet, plus fleece-väst för det är så jäkla kallt i vår lägenhet. Mer spännande än så blir det inte på en familjelördag när det mest spännande stället jag besökt är vårt lokala bageri och dito paketutlämningsställe (paket-gubben som S&S säger).

Nästa vecka kör vi regnbågsvecka, alltså en färg om dagen: Rött, orange, gult, grönt, blått, indigo och violett. Och så vill jag utmana även de som inte har en blogg som avhandlar outfits att vara med: kanske recensera en bok i vardera färg, eller laga en maträtt i varje färg. Nån som är på?

17 kommentarer:

 1. Nästa vecka kanske jag ska ta mig i kragen och vara med...har förvisso en rätt begränsad garderob förtillfället, men det heter ju inte utmaning utan orsak!

  SvaraRadera
 2. Oh! Fint! Det där får jag allt ta och klura på :-)

  SvaraRadera
 3. Linda: härligt!

  Missy: ja, hurra!!

  SvaraRadera
 4. Grymt med färgvecka! Jag är asdålig på färg. Vet typ inte hur man gör. Nu när jag hr bebismage blir det inte heller så mycket kläder att välja på, mammakläder görs typ bara i militärgrönt, svart och grått...

  SvaraRadera
 5. jag ska verkligen göra mitt bästa Frida! men orange alltså, tror inte jag har ett endaste litet plagg i det...

  SvaraRadera
 6. mycket svårt - rött och lila - där skiter det sig direkt. Jag ska försöka de dagar jag kan :)

  SvaraRadera
 7. Jaha, du antog mitt förslag. Nu gäller det att leva upp till det själv! Hm, får leta efter gult och orange i garderoben. Ingen blogg=inga bilder. men kul för mig ändå att kolla på er andra + att använda kläder som ligger coh skräpar...

  SvaraRadera
 8. Jag ska försöka, men orange kan bli knepigt... Annars är det ju ett jättekul tema!

  SvaraRadera
 9. inte monokromt väl? helrött, helorange etc? sjukt svårt! får se om jag pallar att fota, men jag ska definitivt ge det ett försök nästa vecka igen. det var faktiskt en BEFRIELSE att få lite ramar för hur man skulle klä sig! jag är typen som kan stå i garderoben alldeles för länge innan jag blir klar och det underlättade enormt att ha lite restriktioner. :)

  SvaraRadera
 10. Libby bommade svartvitt men hakar på färg. Och jag undrar liksom fiaelia; inte monokromt va? äääh, indigo måste kolla upp färgen så jag fattat rätt här nu....

  SvaraRadera
 11. Jag säger aldrig nej till en utmaning. Men, lila? Hjälp mig!

  http://www.pickipicki.se/2011/01/mat-i-regnbagens-alla-farger/

  SvaraRadera
 12. alla: häng på bäst ni vill/kan!

  SvaraRadera
 13. Jag är också med!! Vissa färger blir svårt men på nåt sätt ska det gå..får väl hänga en morot i ett snöre runt halsen när det är orange.. :)

  SvaraRadera
 14. Åsa: haha, det MÅSTE du fota!

  SvaraRadera
 15. Jag hänger på nästa vecka om det går bra - lånar detta av dig till min blogg - är det ok

  SvaraRadera
 16. Lillan: kul att du vill hänga på!

  SvaraRadera