söndag 6 februari 2011

en härlig förmiddag i skidspåret
De här finisarna tog mig runt 22,6 km i dag.Distansrekord på längdskidor för mig. All heder till dem som åker Vasaloppet, det är låååångt!En svettig och mör Frida njuter i solen.

Förstår ni nu varför jag älskar vinter?

12 kommentarer:

 1. Det ser UNDERBART ut! Totally fucking underbart.

  SvaraRadera
 2. Jag är ledsen Frida men jag förstår inte varför du gillar vintern. Jag flyttade från Uppsala för att jag hatar den ;)

  SvaraRadera
 3. Och vi njöt av långfärdsskridskor på Värtan vi! Härligt även om mina pjäxor är lite för små. Detta har varit ett stort problem då bra skating-pjäxor i damstorlekar är svåra att få tag på. Men, i eftermiddags så besöktes XXL för första gången och jippie, nya pjäxor till mig. Hoppas på sol och snöfritt nästa helg så får jag inviga skorna.

  SvaraRadera
 4. SHIT! Grymt bra jobbat, imponerande!!

  SvaraRadera
 5. Härligt att du rastar mina gamla lagg! Du får se till att skaffa egna vasalopps-klistermärken att pimpa dem med. 22,6 - då är du ju nästan i Risberg ;)

  Var finns det spår?

  SvaraRadera
 6. Sara: det var det!!

  Cecilia: bra att du flyttade då!

  Marie: låter härligt!

  Emma: ja, jag var grymt nöjd!

  Omentjej: underbart var ordet!

  mellanbarnet: men alltså, det är ju så sjukt långt. 22,6 räckte bra för min del... Jag åkte i Edenhof, riktigt fina spår med tanke på förhållandena!

  SvaraRadera
 7. Längdåkning är verkligen härligt och i år har vi kunnat åka en hel del! Ja det är långt med 22,6 km! Jag har åkt tjejvasan 2 ggr, så skidorna är pimpade med märken, hi hi. Men det är långt. Det är många tokar som pratar om Vasaloppet utan att fatta att det verkligen är svinlångt.
  Ha det!

  SvaraRadera
 8. fliselin: mina är pimpade med ett ÖS-märke, men det är från den tidigare ägarinnan...

  SvaraRadera
 9. Härligt! Här är nästan all snö borta:( Fast gruset knastar härligt det också, nu finns snart ingen ursäkt för löpning kvar.

  SvaraRadera
 10. Underbart!! Önskar jag hade med kameranbidag då jag hasade runt. Så fint ute.

  SvaraRadera
 11. birgitta: det finns fördelar med allt!
  mia: ljuvligt!

  SvaraRadera