torsdag 17 februari 2011

torsdagens stickadeHär sitter jag och myser i en stickad goströja från Monki. Och är lite rådvill när det gäller mitt hår. Det är sjukt länge sen jag klippte mig, så det borde vara dags. Men jag vet inte vad jag vill. Ska jag spara ut det ännu mer (det verkar ju sweet med jättelångt hår), eller klippa av det i en cool kort frisyr (jag är ju väldigt svag för kort hår). Och luggen, ska jag behålla (det är ju snyggt med lugg) eller spara ut (det är ju jobbigt och lite opraktiskt med lugg)? Och så färgen: ska jag bättra på den här (som är rätt nära min egna), eller ska jag gå mot lite ljusare frammåt våren (det är ju najs att vara lite blond under sommaren)?

Ge mig råd!! Vad skulle jag passa i?

6 kommentarer:

 1. Jag har ju aldrig sett dig i verkligheten men jag tror det vore fint om du sparade ut luggen. Jag gillar med lång lugg nämligen att man får se mycket mer av ansiktet. :-)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag håller på med en marknadsundersökning och undrar om du har lust att delta i den? Du kommer att vara anonym och det handlar om huruvida det finns ett behov för kläder anpassade till tjejer under 160 cm. Det är inte reklam för något speciellt företag utan jag har en affärsidé som jag behöver lite research till. Skicka gärna ett mail till petitelicious@live.se eller skriv en kommentar i min blogg med din mailadress så skickar jag över frågorna.

  Hälsningar Maja

  SvaraRadera
 3. tror du skulle vara jättefin i en lite kortare page med samma lugg som du har nu. det är tradigt att spara ut till lågnt, håller på med det nu men det tar ju forever and ever.

  SvaraRadera
 4. Alexandra: vi får se hur det blir...

  Maja: jag mailar dig!

  killmamman: fast jag gillar ju att kunna sätta upp håret också... åh dessa val!

  SvaraRadera
 5. Lång lugg men uppklippt bob bak? Då känns det liksom långt fram, men är ändå kort. Typ.

  SvaraRadera
 6. Sara: fast jag är inte så mycket för mellanting. antingen långt på riktigt så att man kan sätta upp, eller så en riktig kort frisyr...

  SvaraRadera