fredag 25 mars 2011

vårfredag
Det blåser och är svinkallt ute i dag, men är det vårtema så är det. En randig tröja från H&M med lite spets och dragkedjedetaljer tycker jag känns vårig. Jeanskjol till det är aldrig fel. Det coola Acne-armbandet har jag fyndat på en bloppis. Gotta love bloppisar. Jag borde lägga ut lite på min egen. Nåt speciellt ni tycker jag borde sälja av?

9 kommentarer:

 1. jag har den i blått!!
  #otippat

  SvaraRadera
 2. Vårfin! Det är du! Jag har missat dagens! Men det blev ju rosa löpjackan och tja, den har vi sett förut haha. Fast jag recyclar kläderna runt, runt. Förresten fick en temaidé; klädstafett. Man har ett plagg, accessoar el. whatever, nästa dag måste något fr dagen före hänga med och så fortsätter man så....eeh dumt va? En sån där corny idé man får när man löper (och slarvar med att dricka saft...)

  SvaraRadera
 3. Snygg tröja. Har själv spanat på den men inte kommit mig för att prova, måste göra!!

  SvaraRadera
 4. Gillar din jeanskjol skarpt!! Får man va så fräck och fråga var det är för märke samt när den inhandlades (ja, jag vet att det vimlar av jeanskjolar därute men jag har ändå svårt att hitta en som sitter bra på mig.. vilket denna kanske kanske skulle kunna göra.. om man har tur alltså ;-))?

  Mvh, Frågvis

  SvaraRadera
 5. libby: hm, klädstafett. kul men kanske lite avancerat. tål att tänkas på...


  Frågvis: såväl kjolen som tröjan kommer från H&M. Jag tycker den är perfekt! Köptes förra året, men jag tror den fortfarande finns. Tror det är den här: http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_KLAKJ_KJO&shoptype=S

  SvaraRadera
 6. Oh, i bloppisen tycker jag du ska lägga ut sjalar, smycken och skor! Misstänker att vi inte har samma storlek på kläder nämnligen... :)

  // Jenny

  SvaraRadera
 7. Hurra för H&M! Stor risk att jag kopierar hela outfiten.. :-)

  /Frågvis aka Elinor

  SvaraRadera