fredag 1 april 2011

men åh, typiskt!

När jag bodde på Hotel Avalon i Göteborg förra våren fanns där underbara små flaskor med Bvlgari Thé Vert-produkter. Luktar så otroligt gott. Jag tog såklart med mig flaskorna hem och har haft dem i min resenessesär. Men nu börjar de ta slut. Och det är helt omöjligt att hitta dessa produkter i nån svensk affär. Verkar vara nån sorts 80-tals doft som är helt ute nuförtin. Nån som vet var man kan hitta detta gröna guld?

6 kommentarer:

 1. Hej,

  Du kan hitta dom online såklart :)
  På amazon.com finns alla produkter ur denna serie.

  Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Det är Unicare som marknadsför dem i Sverige. Ring min gamla kollega, Camilla Winell, hon kan säkert hjälpa dig. Nås på 040-174270.
  Men, ja de är gamla produkter så nätet kan vara ett säkrare kort än butik i Sverige.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Hej! Såg på byjowithlove att du kunde tänka dig att sälja din tvillingvagn. Har du möjligt den kvar? Skulle man kunna få se några bilder? Höra lite info?
  Du kan maila mig på foppilation@hotmail.com.

  /Sofia

  SvaraRadera
 4. Anonym: tack!

  Marie: åh, tack så mycket!!

  Sofia: tyvärr sålde jag den till Johanna.

  SvaraRadera
 5. Hittade den på min ständiga leverantör av kosmetik, StrawberryNet. Under "Women's fragrances" de hade parfymen i tre storlekar och schampo. Det tar ju lite över en vecka att få det, men så tillkommer inget på priset eftersom det är fraktfritt. Så fanns gjorde dem!

  SvaraRadera
 6. JO: åh, underbart! ska kolla i taxfreen i morgon när jag åker till Norge, annars får det bli en beställning från StrawberryNet. Tack!

  SvaraRadera