lördag 9 juli 2011

bara en liten fundering

Hur kommer det sig att fyraåringar måste spendera så mycket av sin vakna tid med att vara missnöjda och gnälliga? I dag har vi åkt till ett stall där tjejerna fick rida. Det var kul, men hästen gick för långsamt. Sen åkte vi till ett café där det fanns ett lekrum. Där var inte fikat tillräckligt gott och det fanns ingen lekplats ute. Nu har vi köpt lördagsgodis, men inte tillräckligt mycket. Och så vidare in absurdum. Suck,


5 kommentarer:

 1. OJ!!! Fy vad jobbigt. Och säkert även för alla fyraåringar som är den fasen. Tur att man inte minns den sedan när man vuxit upp.

  SvaraRadera
 2. Jepp, så har vi det här också. Gnäll från morgon till kväll. Och du har ju två... Suck. Fast gnällig fyraåring och megatrotsig 2,5-åring är nog en bra kombo det med...;)

  SvaraRadera
 3. hmm, jag har en dotter som fötts med kronisk PMS. dock finns hon inte i plural, guskelov!
  när hon var mindre och inte kunde prata trodde jag att jag skulle förlora förståndet av allt gnäll!
  nu är jag väldigt krass & hård mot henne när hon gnäller - det är upp på sitt rum och kom ner när du inte ger alla andra dåligt humör.
  jag h a t a r gnäll. hon vet det nu.
  uschanbuschan & hejja dig!!

  SvaraRadera
 4. Jenny Vidman13 juli 2011 09:53

  Amen till det inlägget. Det är fel på ALLT däremot finns det en glad unge bakom allt det där. Jag kände henne tidigare. Jag har en 2-åring som går omkring och piper om allt, hennes 4-årsperiod fasar jag för. Hon har pipit och varit som ett klistermärke på mig och sin far sen hon föddes.

  SvaraRadera
 5. Oops, då vet jag vad som väntar...

  SvaraRadera