onsdag 24 augusti 2011

om en bloggträff

Åter i Lärdomsstaden efter äventyr i Hufvudstaden. Mötte upp en byxlös donna och tog ett glas champagne på en ljuvlig uteservering dit ännu en skön tjej slöt upp. Vi kom fashionabelt sent till resturangen och möttes av ett skönt gäng. Vid bordet bredvid satt Astrid Lindgrens dotter, det hade somliga i sällskapet koll på. Maten var god även om vissa ett tag trodde att de skulle få kött och bara kött. Trots att jag som vanligt inte hann prata med alla hade jag dödstrevligt, och blev tom följd till dörren (eller iaf stationen) av en störtskön blogg-/twittertjej. Tack alla, och speciellt Anna som fixade så bra, som vanligt!

Update: nu med några länkar. Sorry att jag inte fick med er alla, det är några som jag inte riktigt har koll på var ni bloggar. Och vilka var det nu som åt köttet?

Update 2: Det var ju Spader Madame och Fru Choklad som var carnivorerna. Tur att tillbehören dök upp!

2 kommentarer:

  1. Jag och Fru Choklad åt det annorlunda köttet, som ju tog sig betydligt! Nästa gång får konceptet bli speed dating efter maten så vi hinner prata en gnutta med varandra. MEN, det var precis lika trevligt att ses som vanligt! Och nya frisyren är ännu vassare IRL! Bra val!

    SvaraRadera
  2. Spader: ja! Så var det ju. Och speed dating låter som ett bra koncept!

    SvaraRadera