torsdag 15 mars 2012

less

Det känns som den här snöfattiga vintern kombinerat med alla sjukor har knäckt mig. Jag känner mig så himla less. När alla måsten är avklarade på kvällen orkar jag inte göra nåt mer. Inte träna eller måla naglarna eller städa balkongen. Bara jäsa och på sin höjd läsa några sidor i en bok innan jag somnar. Bara för att vakna och inte ha nån lust att gå upp. Jag är redo för semester, trots att semestern är låååångt bort. LESS.

7 kommentarer:

  1. Det blir bättre snart. Det är en lite otålig tid det här mellan vinter och vår. Jamen som igår, soligt och fint, och så NOLL KOMMA FEM grader ute när vi skulle till dagis. Kollegan som cyklat till jobbet kom fram halvtio efter att ha promenerat halva vägen med alla isfläckar. En annan dök upp i Converse och mumlade nåt om maxvärme i bilen.

    SvaraRadera
  2. typ36: ja, det är väl så. låt oss hoppas den riktiga våren kommer snart, snart!

    SvaraRadera
  3. Äähh så där kan det vara ibland. Go with the flow bara, så kommer orken tillbaka. Promise!

    SvaraRadera
  4. Sådär känner jag med. Less på mig själv, på jobb, på att laga mat, på att gå upp, på att duscha och borsta tänderna. Man gör ju allt förstås, men blä liksom.

    SvaraRadera
  5. Tänk påsk, det är min målbild just nu.

    SvaraRadera
  6. Jag tror att det är en del av vårt yrke: ibland tar energin liksom slut - man kan inte vara kreativ och produktiv 24/7. Sedan blir det inte lättare om man är förföljd av sjukdomar. (Min mardrömshöst var 2007 då vi sjuka HELA tiden.) Jag vet inte om det piggar upp med att veta att det blir lättare ju äldre barnen blir.

    Snygg scarf förresten!

    SvaraRadera
  7. Känner igen mig precis. Less är bara förnamnet.

    SvaraRadera