onsdag 21 mars 2012

svåra tider

Ena morgonen är det minusgrader och man drar på sig täckjacka när man cyklar iväg i ottan. När man hämtar barnen på morgonen har det så klart töat och inte har de några galonisar = mycket leriga barn. Nästa morgon är det 5 grader och täckjackan känns lite varm. Men 3/4-ärmade vårjackan känns ändå för kall. Vad tar man på sig då? Hur kan jag INTE ha nån mellan-varm jacka? Jag som har alldeles för många jackor? Och när blir det egentligen jeans-jackeväder?

Varför bluddrar jag på om jackor här när jag borde skriva superviktig ansökan?

Alla dessa frågor.

5 kommentarer:

 1. Haha, jäkla vårväder! ;) Jag plockade fram min vita (hm, opraktiska) vårjacka idag, hurra! Lycka till med ansökan!

  SvaraRadera
 2. Men jackfrågan är superviktig den också! Jag har inte heller ngn mellan jacka...vad ska man ha? En tunn vårjacka...skinnjacka?

  SvaraRadera
 3. Omentjej: ja, jag måste ju ta i beaktande att jag ska hämta leriga barn på eftermiddagen, så någon vit jacka blir det inte för mig!

  mia: jag löser det just nu med en lite för tunn jacka med täckväst över. I går kunde jag cykla utan täckvästen på eftermiddagen!!

  SvaraRadera
 4. Tänkte på det imorse. Nu när alla cyklister tagit av sig sina härligt självlysande reflexvästar tänkte jag att jag skulle se vad de har på sig. Men blev inte klok. Återkom gärna med rapport eller tips.
  Det här är snyggt, men kallt eller?...
  http://tobiastopplista.blogspot.se/2012/03/haute-couture-ala-reflexvast.html

  SvaraRadera
 5. Tobias: jag har löst det så här de senaste dagarna: lite för tunn vårjacka toppas med täckväst. Om det är sen är varmt när jag cyklar hem på eftermiddagen är det bara att ta av täckvästen. Funkar finfint!

  SvaraRadera