onsdag 20 juni 2012

stilakuten!

Jag behöver hjälp! På lördag är det ju bröllopsdags, och klänningen är fixad. Men! Vad ska jag ha till? Vilka skor? Jag velar mellan två par, ett par svarta och ett par bruna. De svarta är skönare, de bruna är coolare (och helt OK sköna). Och så smycken! Jag funderar på att köra pärlor, eller blir det trist? Halsband, armband och örhängen, eller bara något av det? Och så naglarna. Jag funderar på knallrosa på fingrarna. Ska jag då ha samma på tårna? Eller nåt helt annat på båda? Olika eller samma på tårna/fingrarna?

Ja ni hör, jag behöver lite input! Så tveka inte att kommentera nu, alla ni stilexperter och nagellacksexperter, jag vet att ni finns där ute!


11 kommentarer:

 1. Visst är det härligt ändå att få fundera över ytligheter ibland. Jag tycker helt klart att du ska välja Filippa på fötterna. Just för att jag tycker de är finast. Är de dessutom skönast så är det ju ännu bättre. En fundering - såg att det var skärp på klänningen. Du kanske skulle ha tunt svart skärp?
  Smycken: Inget halsband - armband och örhängen. Rejäla örhängen - du har ju kort hår.
  Naglar är jag ingen expert på, men skulle välja samma alternativt svarta naglar på tårna (om det inte är ett väldigt "gulligt" bröllop).

  SvaraRadera
 2. Lyxproblem! Du har ju massa fint att välja på! Jag tycker också Filipporna faktiskt. Åtminstone om du ska köra pärlor. Men de andra är också jättefina. Det är ryggen man ser på klänningen väl? Om den är lika hög framtill så tycker jag inte du ska ha halsband, om den är ringad tycker jag pärlor blir fint.

  Själv bråttas jag med samma problem, jag ska ha klänningen clear från Stylein i färgen rose. Den är rätt sober så jag funderar på att köra pärlor och nätta skor... men jag vet inte. Speciellt skor känns jättesvårt, som förädlraledig känner jag att min skogarderob är mer bekväm är cool just nu...

  Kram J

  SvaraRadera
 3. Oh, nu triggrar du mig! Jag tror på ett stort maffigt halsband (kanske tom i svart plast) eller stora svarta eller mörkblå plastiga örhängen som matchar skorna oavsett vilka skor du väljer!! Inga örhängen om du har halsband eller tvärtom. Inga pärlor till en sån klassisk och snygg klänning. Inga armband om du väljer ett stort halsband. Armband och stora örhängen ok. Clutch i samma färg som skorna. Färgglatt nagellack till om du inte har ett armband. Annars endast mörkt nagellack.

  SvaraRadera
 4. Jag ger mig också in i leken ;-) De bruna skorna, klassiskt knallrött nagellack på både händer och fötter, inget halsband (om du inte har ett som hänger perfekt i halsringningen, med väskan kan hen går åt två håll 1. en helt avvikande och knallig färg (gul el röd?) eller 2. en som matchar skorna. Kanske en väska som har kedja som axelrem. Jag skulle valt en knallig. Sotad (alltså mycklet svart/grått kring ögonen)"färglös" sminkning med rosiga kinder. Små örhängen....typ pärlor. Armband som avviker lite och inte är så damiga. Precis så ;-)

  SvaraRadera
 5. med de där proffssvaren behöver jag inte ens ge mig in i leken ju!
  miss match tänker som jag skulle ha sagt.

  hade jag haft klänningen till mig själv skulle jag ha tagit nude-pumps och knalliga accessoarer i en tredje färg som skulle få gå igen på nagellack.

  SvaraRadera
 6. Jag röstar också på de svarta skorna. Jag skulle säga hallonrosaröda (Depend hade ett i butik häromveckan, annars Opi Koala bear-y) tånaglar och gröna naglar. Essie Mojito madness som är en av mina favoriter. Om den inte omatchar det gröna i klänningen förstås. Mycket trevlig klänning! Jag tror precis som de andra på att strunta i halsband. Örhängen absolut, och armband om du redan äger något bra. Ha det skoj på bröllopet!

  SvaraRadera
 7. men kolla, du har ju redan fått en massa braiga tips! åh jag är helt inne på lindas linje, en knallig tredje färg på accessoarer och varför inte även på naglarna. Och de bruna kilklackarna! jag tror du blir smashing, klänningen är helt fab :)

  SvaraRadera
 8. vilka vänner du har som kommer med så fina svar!
  själv skulle jag tagit de bruna skorna och ett matchande skärp i midjan.
  stora örhängen och något blaffigt runt handleden eller en ring, tänker silver.
  knalligt på tårna och ofärgat nagellack på fingrarna

  o så fin du kommer bli!! as usual :)

  SvaraRadera
 9. Naglar! Jag skulle blanda! Antingen varannan rosa/orange eller varannan rosa/blågrön om du har - både på tårna och på fingrarna! INTE OFÄRGAT NAGELLACK - det är TRÅKIGT! Och på läpparna: rosa! Alltså whambam-rosa! More is more!

  SvaraRadera
 10. Vilka tips du har fått! Jag tycker grönt eller blått på tånaglarna och de svarta skorna. Fast det skulle vara riktigt läckert med de bruna skorna med blått nagellack på tårna. Knallrosa skulle också funka. Inga smycken med pärlor. Underbar klänning!

  SvaraRadera
 11. Jag säger rodebjerpjucken + matchande skärp. Inga pärlor runt halsen men armband och örhängen. Udda kuvertväska kanske? Klart slut!

  SvaraRadera